115 órás sminktanfolyam tájékoztatás, jelentkezés

Egy olyan tematikát ajánlunk neked, mely hiánypótló itthon a sminkes képzések terén. A valódi, naprakész, modern tudás megszerzésére fókuszálunk, mely valóban használható vendégeken, forgatásokon, fotózásokon egyaránt. Nem csak tökéletes modellekre szabva, hanem a valódi bevételi forrást jelentő hús vér lányokat / nőket megcélozva.
Nem csak sminkelni tanulunk, hanem azt prezentálni és eladhatóvá tenni. Több oktatós rendszerünknek köszönhetően megismerhetsz többféle látásmódot, rengeteg különböző technikát, melyeket megtapasztalva ki tudod alakítani saját stílusod.
Rengeteg tudással, tapasztalattal, profizmussal a hátunk mögött mutatjuk meg neked a szakma szépségét, illetve nehézségeit is, ezáltal olyan hibákat neked már nem kell elkövetned, melyeket mi már megtettünk helyetted 🙂
Az elméleti és gyakorlati sminkórák mellett fotózási alapismeretek és kommunikáció órát is beiktattunk a képzési tematikába, hogy minél komplexebb és átfogóbb tudás birtokában, magabiztosan lépj ki a sminkesek világába.

sminktanfolyam, sminkiksola

www.retidorasminkiskola.hu

Mikor válaszd a mi képzésünket?

 • Ha szimpatikus számodra amit képviselünk, az oktatók személye és munkái, ha tetszik az általunk összeállított tematika.
 • 5 oktatóval találkozhatsz a képzésen, így többféle látásmódot van lehetőséged megismerni:
  Gali Reni: A hordható sminkek világába kalauzol, valamint a reklámfilmes munkái, esküvők és sminktanácsadások során szerzett tapasztalatait, gyakorlati tippeket oszt meg veled.
  Veréb Barbi: Fotós szemmel közelíti meg a sminkelést is, így hatalmas pluszt tud adni, melyet a munkák során kamatoztatni lehet. A Bobbi Brown sminkmárka egykori boltvezetőjeként pedig termékismeret és vendég kezelés terén is rengeteg tudás van a birtokában.
  Réti Dóri: Több mint 10 éves oktatói tapasztalattal igazán tudja, mire van szükséged tanulóként. Részletesen, precízen, mindenre kiterjedően magyaráz. A versenymúltjának köszönhetően a vonalas, kreatív, színes látványosabb sminkek technikáját tanulhatod tőle.
  Bálint Dávid: A brand építés és kommunikáció alapjaiba fog bevezetni, hogy a képzés végére ne csak sminkelni tudj szépen, hanem el is tudd adni a munkáid.
 • Lencsés Dóri: Látványtervező és vizuális nevelőtanár végzettséggel, fodrász és sminkesként a képzésen a face chart (papíron sminkelés) rejtelmeibe fog bevezetni, mely hozzásegít majd a tökéletes satírok kialakításához, illetve fejlesztheted általa szimmetria érzéked, térlátásod, vizuális készségeid.
 • Ha kiscsoportban (max. 4 fő) szeretnél tanulni, hogy a lehető legtöbb tudást magadba tudd szívni és kellő odafigyelésben részesülhess.
 • Ha nem csak tökéletes modell lányokat szeretnél tudni kisminkelni, hanem az átlag nőket is. Sajnos az instagramon/youtubon rengeteg fotó/videó hamis képet mutat a szakmáról. Élőben nincs photoshop és tökéletes fények. Csak jó szakember van és átlag emberek 🙂
 • Ha valóban hordható sminkeket is szeretnél megtanulni elkészíteni, melyet átlagos hölgyeken esküvőkön, forgatásokon, alkalmakon el tudsz készíteni, ami nem maszk szerű, nem túlzó, hanem vendég orientált.
 • Ha nem csak olyan sminkeket szeretnél tudni készíteni, ami a fényképeken mutat jól, hanem ami a való életben is hordható.
 • Ha a befizetett pénzért használható, valódi tudásra szeretnél szert tenni. Minden képzésünkön oktatóinkkal arra törekszünk, hogy a maximális tudásunk átadjuk neked.
 • Ha nem szeretnél te a modellek felkutatásával bajlódni egy kis plusz költséggel arra is van lehetőség, hogy ezt mi intézzük, így minél több arcon tudsz megtanulni sminkelni.

sminkiskola, sminkoktatás, sminkes képzések

Általános tanácsok sminktanfolyam választáshoz, ahhoz, hogy ne érjen csalódás:

– Olyan iskolát érdemes választani, ahol az oktatók emberileg, szakmailag is közel állnak hozzád. Hiába jó szakember valaki, ha nem egy az elképzelés, és nem olyan sminkeket szeretnél tanulni, mint amilyeneket leoktatnak.
– Érdemes megnézni mit tartalmaz a tanfolyam ára. A drágább képzés sem mindig garancia a minőségre. Az olcsó képzések legtöbbször pedig magas létszámmal (akár 10 fővel) futnak. Rengetegen választanak olcsóbb képzést azért, mert anyagilag adott helyzetben nem tudják megfizetni, ahova szeretnének menni. Viszont ennek sokszor pénzkidobás a vége. Ugyanis a befizetett összegért, ha nem kapunk megfelelő tudást, a továbbképzésekre való költéssel sokszor sokkal magasabb lesz a végösszeg amit kifizettünk, mintha gyűjtöttünk volna még egy kicsit álmaink sminktanfolyamára.
– Nézz utána adott helyen ki/kik az oktató/oktatók, a honlapon kívül miket írnak róla/róluk, milyenek a munkái, tanulók munkái.
– Oda iratkozz be, ahova igazán szeretnél, ne oda, ahol éppen pont indul egy képzés 🙂

Tematika:

Az alábbi táblázatban megnézheted, hogyan is épül fel a képzés, illetve hogy melyik órára milyen modelleket kell hozni.
A 105 órás képzés az alábbi felosztásban elérhető:
1 alkalom 3 óra hossza, így összesen 38×3 óra.
1 alkalom 6 óra hossza, így összesen 19 x 6 óra. (Ez esetben 2 téma kerül megtartásra 1 alkalommal)

 • Az oktatásra a modelleket  tanulóknak kell hoznia, előre leegyeztetett oktatási napokra bizonyos szempontokat figyelembe véve (bőrkép, szemforma, életkor) Amennyiben ez problémát okoz, aggodalomra semmi ok 🙂 Tudunk segíteni, igény esetén az iskola is tud modelleket biztosítani. Modellek díja 1.000ft/óra. Illetve bizonyos facebook csoportokban te is tudsz hasonló órabérért számodra szimpatikus lányokat keresni, választani, ebben is tudunk tanácsot adni.
  ÓRA OKTATÓ MODELL
1 Elmélet Dóri nem kell
2 Elmélet szemformák Dóri nem kell
3 Face chart / rajz Lencsés Dóri nem kell
4 Face chart / rajz Lencsés Dóri nem kell
5 Face chart / rajz Lencsés Dóri nem kell
6 Face chart / rajz Lencsés Dóri nem kell
7 Natúr smink Reni 16-45 közötti lány/nő
8 Nappali smink Reni 16-45 közötti lány/nő
9 Hogyan fotózz és retusálj telóval bemutató Barbi nem kell
10 Hogyan fotózz és retusálj telóval gyakorlat Barbi 16-30 közötti lány
11 Alkalmi smink Reni 16-45 közötti lány/nő
12 Szemformák gyakorlat Reni 16-45 közötti lány/nő
13 Gyakorlás Reni 16-45 közötti lány/nő
14 Menyasszonyi smink Reni 18-35 közötti lány
15 Céges munkák plusz férfi smink Reni Férfi bármilyen korosztály
16 Gyors sminkek, átalakítással Reni 16-45 közötti lány/nő
17 Érett bőr Reni 50+-os hölgy
18 Gyakorlás helyzetgyakorlat (menyasszony) Reni 16-30 közötti lány
19 Alkalmi smink Barbi 16-30 közötti lány/nő
20 Füstös körsatír Barbi 16-30 közötti lány szép bőrképpel
21 Beauty smink multifunkciónál Barbi 16-30 közötti lány szép bőrképpel
22 Beauty smink (extrább) Barbi 16-30 közötti lány szép bőrképpel
23 Gyakorlás Barbi 16-30 közötti lány szép bőrképpel
24 Tusos alkalmi smink Dóri 16-30 közötti lány szép bőrképpel, normál szemforma, nagy feszes szemhéj
25 Tus  50-es évek Dóri nem kell
26 Vonalas mélyítős alkalmi Dóri 16-30 közötti lány szép bőrképpel, normál szemforma, nagy feszes szemhéj
27 Mélyítős alkalmi smink Dóri 16-30 közötti lány szép bőrképpel, normál szemforma, nagy feszes szemhéj
28  Marketing Dávid nem kell
29  Marketing Dávid nem kell
30 Színes satíros party smink Dóri 16-30 közötti lány szép bőrképpel, normál szemforma, nagy feszes szemhéj
31 Satíros beauty smink Dóri 16-30 közötti lány szép bőrképpel, normál szemforma, nagy feszes szemhéj
32 Satíros látványsmink Dóri 16-30 közötti lány szép bőrképpel, normál szemforma, nagy feszes szemhéj
33 Gyakorlás Dóri 16-30 közötti lány szép bőrképpel, normál szemforma, nagy feszes szemhéj
34 Gyakorlás helyzetgyakorlat Dóri 16-30 közötti lány szép bőrképpel, normál szemforma, nagy feszes szemhéj
35 Vizsga (Nappali vagy nude smink) Dóri mi biztosítjuk
36 Vizsga (Színes vonalas smink) Dóri mi biztosítjuk
37 Vizsga (Beauty smink) Barbi mi biztosítjuk
38 Vizsga (Menyasszonyi smink) Reni mi  biztosítjuk

 

Általános információk:

 • Az oktatás Budapesten zajlik a 8. kerületben a Corvin Plázánál. Kisfaludy Utca 28/b. 1. emelet, bal kéz felől a körfolyosó végén. 18-as kapucsengő. Parkolás lehetséges az utcában és a mellék utcákban helyet vadászva, ami sajnos, ahogy Pesten szinte mindenhol, itt is fizetős 08:00-18:00-ig. Illetve 2-3 perc sétára kényelmesen a Corvin Plázában.
 • A csoportos oktatások a kellő hatékonyság érdekében maximum 4 fővel futnak.
 • Ha valaki nem tud minden órán részt venni, 1 alkalom mindenkinek díjmentesen pótolható egy másik csoportban. Több hiányzás esetén plusz költségekkel járhat.
 • Az órán professzionális termékekkel dolgozunk. (Paris Berlin, Kryolan, Dermacolor, Ben Nye, Atelier, NYX, Morphe,  Jeffree Star, Juvia Place, Pupa, Estee Lauder, Mac, Bobby Brown stb.)
 • Sminkanyagok, kezdőkészlet beszerzésében tudunk segíteni, tanácsokat adni, mit honnan érdemes. Illetve a Kryolan City sminkbolt a tanulók számára a képzés alatt 10% kedvezményt biztosít, amennyiben leadom a tanuló nevét a boltban.
 • 2021-től a sminkes önálló szakmává vált, így hivatalos vállalkozásra alkalmas bizonyítvány szerezhető. Az mi képzéseink tanúsítványt adnak nem bizonyítványt (A képzések nyilvántartási száma: B/2020/004760), tehát önállóan nem alkalmas vállalkozás indítására, csak kozmetikus vagy szépségtanácsadó végzettség mellett, illetve az új Sminkes és szempillaépítő 800 órás államilag elismert képzésen kapott bizonyítvánnyal. 16 éves kortól a nálunk tartott képzés elvégezhető.
  Azonban a nálunk megszerzett tudást és tanúsítványt beszámíttatva van lehetőség ráképzéssel hivatalos bizonyítványt szerezni partneriskolánknál, mellyel már vállalkozást lehet indítani. Ennek jelképes plusz költsége van, mely 110.000ft illetve a képzés végén a központi vizsga díja fizetendő, mely 80.000ft.
  A 800 órás sminkes és szempillaépítő ráképzés 70%-ban online zajlik, a hiányzó gyakorlati órák pedig külső helyszínen Budapesten a 13. kerületben kerületben kerülnek megtartásra. Az általunk kiadott tanúsítványt beszámítva a képzési idő lerövidülhet! A hivatalos képzés egyszerre is végezhető a nálunk megkezdett sminkes képzéssel egy időben, azonban ezt a képzést nem mi szervezzük, de a tanulóinknak biztosított a lehetőség. A ráképzési lehetőség és a hivatalos központi vizsga feltétele a betöltött 18. életéve és érettségi bizonyítvány!

A 115 órás képzés ára: 695.000ft
Ráképzéssel központi hivatalos vizsgával: 885.000ft
(800 órás hivatalos Sminkes és szempillaépítő képzés)

Mit tartalmaz az ár?

 • 45.000 ft. értékű professzionális ecsetkészletet, így segítve az elindulást a szakmában és az otthoni gyakorlás lehetőségét
 • 160 oldalas elméleti anyagok online formában
 • 4 különböző témájú retusált professzionális képanyagot modellekkel, frizurával, mely referencia anyagként felhasználható
 • Tanúsítványt
 • Az oktatás ideje alatt a sminkanyagokat

sminkiskola, sminkoktatás, sminkes képzések

Jelentkezés feltételei, menete: 

 • Tanfolyam indulása előtt 1 héttel szoktam e-mailen küldeni az elméleti anyagot.
 • Jelentkezni a 115 órás képzés esetén 100.000ft foglalóval lehet az általad választott csoportba. Ezt megteheted személyesen is, vagy átutalással. Utalással történő foglalózás esetén a lejjebb kért adataid megadása után a kapni fogsz egy számlát (e-mailen billingo programon keresztül) azon szerepel majd a számlaszámom. Kérlek a számla sorszámát és a nevedet tüntesd fel az utalásnál a közlemény mezőben.
 • Tájékoztatlak, hogy ha jelentkezel a képzésre nem előleget fizetsz, hanem foglalót. Ez biztosíték arra, hogy te részt veszel a kiválasztott tanfolyamon, mi pedig nem adjuk ki a helyet másnak. A foglalózás akár átutalással, akár személyesen történik, NEM KERÜL VISSZAFIZETÉSRE abban az esetben, ha a tanuló mégsem kívánja elkezdeni (függetlenül attól, hogy ennek mi az oka) az általa választott tanfolyamot. Természetesen, ha valamilyen okból mi nem indítjuk el a tanfolyamot, a foglaló visszafizetésre kerül. Jelentkezés esetén a foglaló befizetésekor ez automatikusan érvénybe lép, kérlek, vedd figyelembe!
 • Onnantól fix a helyed az általad választott csoportba, hogy foglaló befizetésre került. Erre a jelentkezési szándékodtól 3 nap áll rendelkezésedre, ha ez idő alatt nem érkezik be a foglaló, a hely újra kiadó.
 • A foglaló KIZÁRÓLAG abba a csoportba érvényes, amelyikbe jelentkeztél, nincs lehetőség beváltani másik előbb vagy később induló csoportba!
 • Induló képzéseinket IDE kattintva találod!
 • A sminktanfolyam szerződés az első oktatási napon kerül aláírásra, melyet itt olvashatsz:

SZERZŐDÉS: 

A Réti Dóra sminkiskola vállalja

 • A sminkiskola a tanfolyam ideje alatt biztosítja a megfelelő oktatási körülményeket, a sminktanfolyamhoz szükséges sminkanyagokat, felszereléseket.
 • Vállalja, hogy a tanuló számára átadja a megfelelő szakmai tudást mind gyakorlatban, mind elméletben.
 • Vállalja, hogy a tanfolyam elvégzése után sikeres vizsga esetén tanúsítványt állít ki, mely a felnőttképzési törvénynek megfelel, a képzések nyilvántartási száma: B/2020/004760
 • Amennyiben az oktató esetlegesen elkésik az adott oktatási óráról, köteles annyival tovább tartani az órát, amennyit késett.

A tanuló vállalja

 • A tanuló vállalja, hogy a tanfolyam ideje alatt az elméleti és gyakorlati ismereteket elsajátítja, az órákon lelkiismeretesen részt vesz.
 • A tanuló köteles értesíteni az iskolát esetleges késéséről, mely meghaladja az 5 percet.
  Az iskola nem megfelelő hozzáállás és túl sok hiányzás esetén dönthet úgy, hogy a tanuló nem vehet tovább részt a képzésen és nem fejezheti be azt.
 • Az iskola nem köteles minden esetben tanúsítványt adni a tanulónak a tanfolyam elvégzését követően, kizárólag megfelelő elméleti, gyakorlati tudás és sikeres vizsga esetén.
 • A tanuló tudomásul veszi, hogy az órán kapott elméleti anyag sokszorosítása, tovább adása, tilos. Amennyiben ezt a tanuló megszegi, jogi eljárást von maga után.
 • Az órán készült képeket a tanuló saját munkaként feltüntetve nem használhatja fel!
  Amennyiben egyéb célra szeretné felhasználni, (pl. közösségi oldalakon való felhasználás) köteles megjelölni, hogy a képek a sminktanfolyam alatt készültek, és az oktató valamint a modellek írásos beleegyezése szükséges hozzá. A képzés végén megkapott 4 darab vizsgamunka ez alól kivételt képez. Az szabadon használható saját referenciaként.
 • Amennyiben a tanuló részletben fizeti a tanfolyamot, vállalja, hogy a sminktanfolyam utolsó részletét, legkésőbb a tanfolyam befejezésének időpontja előtt 1 hónappal megfizeti. A részletfizetés 6 részletben lehetséges.
 • Amennyiben a tanuló saját akaratából úgy dönt, hogy mégsem kívánja befejezni a tanfolyamot, (függetlenül attól, mi az oka) köteles az oktatónak a tanfolyam összegének 100%-át megfizetni, azaz 695.000 ft-ot.
 • Hiányzás esetén 1 alkalom díjmentesen pótolható egy másik csoportban, amennyiben van szabad hely. További hiányzások csak plusz költség esetén pótolhatók.
 • A tanuló felvilágosítást kapott arról, hogy a Réti Dóra által szervezett 115 órás profi sminkes képzés felnőttképzési törvény által jóváhagyott tanúsítványt ad, nem hivatalos szakmai bizonyítványt. A tanuló tájékoztatást kapott a hivatalos 800 órás Sminkes és szempillaépítő bizonyítvány megszerzéséhez szükséges lépésekről, annak lehetséges költségeiről. Tájékoztatást kapott arról, hogy a ráképzés nem iskolánkban történik, nem általunk szervezett képzés keretében, így felelősséget nem tudunk vállalni az ott történt oktatás, vizsga és működési rendszert illetően, valamint az esetleges idő közbeni árváltozásért sem.

Jelen szerződést a szerződő felek elolvasást és megértést követően, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, jóváhagyólag írták alá.

 

JELENTKEZÉS: 

Jelentkezés véglegesítéséhez következő feltételeknek kell érvényesülni a jelentkezési szándéktól számított 3 napon belül:

– Válasz e-mailben elküldeni a következőket: (nem kell nyomtatni és kitölteni, csak mailen elküldeni!)

1. „ Az általános szerződési feltételeket a jelentkezéshez és az adataim kezelésére vonatkozó tájékoztatót elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.”

2. Adatok: Név, Lakcím, Számlázási cím (amennyiben eltér), Telefonszám

3. Melyik csoportba jelentkezel, (óraszám, pontos dátum) részletben vagy egy összegben szeretnél e majd fizetni.

– Jelentkezésed a foglaló befizetésével válik véglegessé: (foglaló befizetése név és számla sorszámának feltüntetésével)

Az adataid a az adatkezelési törvénynek megfelelően kezeljük. Ennek részleteiről IDE kattintva olvashatsz.

Várunk szeretettel képzéseinken!


www.retidorasminkiskola.hu[email protected] – 70-318-7521