Sminkes workshopok, továbbképzések, sminkbemutatók

Ezeket az 1-2-3-4 napos továbbképzéseket már végzett sminkeseknek ajánljuk, akik szeretnék bővíteni tudásukat, de nem szeretnének hosszabb sminkes oktatásokra járni.
A sminkbemutatókat és workshopokat témától függően olykor 2 oktatóval tartjuk, így egy-egy alkalommal, két látásmódot ismerhetsz meg. Előre megadott, különböző témájú és időtartamú oktatások zajlanak.
Görgess lejjebb a további részletekeért. Ha kezdő tanfolyamot keresel, vagy hosszabb fejlődési lehetőséget, kattints az alábbi menügombokra.

Kik vehetnek részt a sminkbemutatókon, mastreclassokon és worshopokon?

Bárkit szívesen látunk, akit érdekel a sminkes szakma, és szeretne betekintést nyerni a mi kis világunkba, látásmódunkba. Mi kiknek ajánljuk?
 • Első sorban végzett sminkeseknek ajánljuk, akik fejleszteni szeretnék meglévő tudásukat. Szeretnének fejlődni, több stílust és látásmódot megismerni.
 • Kozmetikusok, akik szeretnének jobban elmerülni a sminkelés világában is.
 • De lelkes amatőröket is szívesen várunk, akiket érdekel a szakma, és kellő magabiztosságot és elszántságot valamint kézügyességet éreznek magukban ahhoz, hogy előképzettség nélkül is kipróbálják magukat.
 • A képzés nyilvántartási száma: B/2020/004760

Sminkworkshopok felépítése:

 • Minden alkalommal lehetőség van csak a bemutatón részen részt venni, mely 3 óra hossza.
  A bemutatón megtekintheted mi hogyan alkalmazunk bizonyos technikákat, hasznos tippeket, tanácsokat kaphatsz adott témában, melyet be tudsz építeni munkád során, hogy még precízebben tudj dolgozni, illetve hogy sikeresebb legyél abban, amit csinálsz.
 • A bemutató maximális létszáma 10 fő.
 • Bemutató és workshop egyben 6 óra hossza.
  Korlátozott számban (5 fő) tudsz az egész napos workshopra jelentkezni. Itt ki is tudod próbálni az általunk bemutatott sminkeket, és alkalmazni tudod a hallottakat. Segítségedre leszünk a gyakorlati részen, ahol kijavítjuk az esetleges hibáidat, és tökéletesítjük a technikádat, további hasznos tanácsokra számíthatsz.
 • A sminkmodelleket és az anyagokat mi biztosítjuk számodra. (Kivétel az idős bőr ws esetén)

Összegezve mire számíthatsz?

 • Rengeteg típusú sminkre: menyasszonyi sminkek, mélyítővonalas nyújtott forma, füstös szem, lebegő mélyítővonal, tusvonalak, natúr smink, extrém formák, hordható alkalmi sminkek, idős hölgyek sminkelése, szemformák és elméleti workhop, textúrák és kreatív beauty smink
 • különböző technikákra: Aqua (vizes bázisú) technika, ceruza technika, krém technika, tusra való építkezés, soros/tincses műszempilla ragasztás, csillám, selyemfények, kristály használat, matt szemfestés, ombre száj
 • hasznos tippek a sminkek terén: bőrápolás terén, arckontúrozás, ahogy mi gondoljuk, tartósság elérése, szemformákhoz történő sminkelés, technikai fogások
 • hasznos tippek a munka során: marketing tanácsok, hogyan legyél naprakész, hogyan szerezz vendéget, hogyan őrizd meg a nyugalmad a munka során, konfliktusok kezelése, kiküszöbölése, portfólió felépítése, szakmában való elindulás/haladás stb…
 • Várunk szeretettel bármelyik számodra szimpatikus témájú bemutatón és workshopon.

2 oktatós workshopok referencia anyaggal

 • A közös workhopokon egy alkalommal láthatsz 2 különböző látásmódot.
 • Reni a hordhatóságot, eleganciát képviseli, mely igazán hasznos a mindennapokban az „átlagos” hölgyek körében.
 • Tőlem pedig láthattok extrább, látványosabb vonalvezetést, mely a fiatalok körében nagyon hódít.
 • Ami pedig közös bennünk Renivel, hogy szívvel-lélekkel dolgozunk, és ennek megfelelően állítottunk össze nektek a workshopook tematikáját, ahol azon leszünk, hogy maximális tudásunk átadjuk nektek, és hogy igazán hasznos tippekkel gazdagodjatok, amit beépítve a munkátokba, megkönnyíti azt.
 • Nem csak a sminkelés terén, nem csak technikai tudást szeretnénk nektek adni, hanem sok-sok évnyi tapasztalást.
 • A közös workshop végén profi képanyaggal leszel gazdagabb, az elkészült munkádról retusált fotókat kapsz Veréb Barbi által, melyet referenciaként is felhasználhatsz.

Fontos információk

18 év sminkes szakmában eltöltött idő után idén úgy döntöttem, hogy visszavonulok és leteszem a sminkecseteket. Így 2023-tól már nem lehet nálam tanulni a Réti Dóra sminkiskolában.
Nem tudom, hogy döntésem végleges e, de az biztos, hogy egy darabig nem indulnak sminktanfolyamok. Nem tudom mit hoz a jövő, egyelőre 2023-tól már csak sminktetoválással foglalkozom majd.

Ha valaki már végzett sminkesként szeretne 1-1 alkalommal magán óra keretén belül tőlem tanulni, az elől nem zárkózom el, ha időm engedi, pár tanulót tudok majd olykor vállalni. 🙂 Azonban teljesen kezdőként alap szintről már nem tudok tanulót fogadni. Ha érdekes számodra ez a lehetősége, kérlek keress meg e-mailen további részletekkel és árakkal kapcsolatban.