Várlak szeretettel természetes hatású púderes szemöldöktetoválásra

Ezen menüpont alatt megismerkedhetsz a szolgáltatás részleteivel kapcsolatban. Sok-sok hasznos információt találsz a tetoválásról, arról mire számíthatsz, ha belevágsz és megtudhatod, mikor ajánlom számodra. Görgess lejjebb a részletekért.
Ha még nem olvastad a bemutatkozásom, ismerj meg, mielőtt igénybe veszed a szolgáltatást 🙂

Púderes szemöldöktetoválás

Mikor ajánlom és mikor válassz engem?
 • Ha elégedetlen vagy a szemöldököd formájával vagy túl hiányos, vékony, halvány, esetleg unod a mindennapos rajzolgatást, keress bizalommal!
 • 18 év sminkes szakmában eltöltött idő után a szemöldökök rabjaként nem csak porokkal rajzolgatom a vendégeimnek a szemöldököket, hanem tartós megoldást is kínálok 🙂
 • Ha te sem vagy igazán elégedett a szemöldököddel, várlak szeretettel lágy természetes hatású soft púder szemöldöktetoválásra.

  Mikor válassz engem?
 • Jelenleg a púderes tetoválások, amik hozzám a legközelebb állnak. Ezzel a technikával lágy poros hatást érhetünk el, mely harmonikus megjelenést kölcsönöz, szolid, visszafogott végeredményt ad.
 • Nem kelt rajzolt hatást a régi tetoválásokkal ellentétben, a teteje és az eleje elhalványodik, azaz ombre hatású. Nem kell attól tartanod, hogy merev kocka lesz az eleje vagy hogy matricaként fog éktelenkedni a homlokodon 🙂
 • Nagyon szeretem pontosan megtervezni az arcokhoz illő formát, a szemformákhoz igazítva, mindig egyeztetve a vendég igényeivel, az arc adottságait is figyelembe véve.
  Nagyon erős, túlrajzolt és tetovált hatású szemöldök készítését nem vállalom.
  Csak púderes tetoválásokat készítek, a szálas technikát ugyan tanultam, de nem alkalmazom.
 • Budapesten dolgozom a Corvin Plázánál.

Általános információk a szemöldöktetoválásról

Mielőtt belevágsz, van néhány tudnivaló, amit mindenképp érdemes figyelembe venni.
 • A púderes tetoválások élettartama 1,5-2 év. A tartósságot befolyásolja az adott bőr típusa, színe, a hajszín (a világosabb hajszínhez választott pigmentek hamarabb kikopnak), a tetoválás erőssége/lágysága utóápolás betartása, illetve az Uv védelem betartása.
 • 2 év után a tetoválás nem tűnik el nyomtalanul egyik napról a másikra, ezt követően jön a “kopási idő”, ami akár további 2-4 év lehet. Ezért van szükség a kozmetikai tetoválások frissítésére adott időközönként. A frissítésekre (kopások és elszíneződések korrekciójára) mindig 1-3 éven belül szükség van! Ezt mindig adott technika és a választott pigment színe határozza meg.
 • A szemöldöktetoválás elkészítése 2 alkalomból áll. Az első alkalommal megtervezzük a formát pontos mérések alapján, kiválasztjuk a megfelelő színű pigmentet, technikát, majd elkészítem a tetoválást. Ez körülbelül 2,5-3 órát vesz igénybe. Majd 1-3 hónapon belül találkozunk egy korrekcióra, mely során megnézzük, hogy reagált a kezelés során a pigment a bőrben, és az esetleges kopásokat, apró hiányokat korrigáljuk. Ennek időtartama 1- 1,5 óra.
 • Az eljárás csak minimális fájdalommal/kellemetlenséggel jár, köszönhetően az erre a célra kifejlesztett krémeknek.
 • Minden szemöldöktetoválás során új, akkor bontott steril tűk kerülnek felhasználásra.
 • A pigmentek melyekkel dolgozom prémium minőségű allergia mentes svájci termékek, melyek nem okoznak irritációt/allergiát!

Mikor tudom elkészíteni a tetoválásod?

Van pár kizáró tényező, mely esetén nem tetoválhatunk, illetve van pár nem kizáró ok, csak nehezítő körülmény.
 • Jelenleg más által készített tetoválás frissítését, javítását, korrekcióját korlátozottan vállalom. Ez függ az előző tetoválás állapotától, színétől, erősségétől, és formájától. Minden esetben előzetes konzultációra van szükség, hogy el tudom e vállalni. Ezt megelőzően kérlek e-mailen, a az [email protected] mail címre küldj nekem jó minőségű éles képet arccal együtt is és közelről is, melyen csak a szemöldököd látszik.
 • Akkor tudlak fogadni, ha nincsenek komoly egészségügyi problémáid (pl: aktív daganatos megbetegedés, fertőző betegség)
 • Ha nem vagy kismama és nem szoptatsz
 • Zsírosabb, tág pórusú bőrből hamarabb kopnak ki a pigmentek és szürkülésre van esély. Érzékeny, rosaceás bőrökben nehezebb lehet a pigment megtapadás és szintén hideg gyógyulásra hajlamos. Ezek nem kizáró okok a tetoválás elkészítésénél., azonban jó tisztában lenni vele.
 • Ha anyajegy van a tetoválandó felületen, azt a részt ki kell hagynom, nem tetoválhatok rá. Ez esetben előfordulhat, hogy egy pici hiány marad a tetoválásban az anyajegy körül.
 • Az extrém Uv sugárzás a sminktetoválások legnagyobb ellenfele, ezt időpont foglalásnál kérlek vedd figyelembe! (Pl. nyaralás után érdemes)

Sminktetoválás árak

Púderes szemöldöktetoválás

95.000ft
Tartalmazza az egy alkalom korrekció árát is, 1-3 hónapon belül! Ezt követően frissítésnek minősül!
Augusztus 1-től áremelés lép érvénybe! Új ár: 110.000ft
Augusztus 1-ig még a jelenlegi áron foglalható minden sminktetoválás az idei időpontokra decemberig.

Púderes szemöldöktetoválás frissítése 1,5 éven belül

65.000ft
Általam készített tetoválásokra érvényes! 1,5 éves időtartam az első beavatkozástól számolandó, nem a korrekciótól! Ilyen esetben általában nincs szükség korrekciós alkalomra. Ha mégis, kedvezőbb áron lehet igénybe venni, 10.000ft-ért.
Augusztus 1-től áremelés lép érvénybe! Új ár: 75.000ft
Augusztus 1-ig még a jelenlegi áron foglalható minden sminktetoválás az idei időpontokra decemberig.

Púderes szemöldöktetoválás frissítése 1,5 éven túl

85.000ft
Általam készített tetoválásokra érvényes! A 1,5 éves időtartam az első beavatkozástól számolandó, nem a korrekciótól! Az ár tartalmaz 1 alkalom korrekciót 1-3 hónapon belül.
Augusztus 1-től áremelés lép érvénybe! Új ár: 99.000ft
Augusztus 1-ig még a jelenlegi áron foglalható minden sminktetoválás az idei időpontokra decemberig.

Ajaktetoválás

105.000ft
Tartalmazza az 1 alkalom korrekció árát is 1-3 hónapon belül. Ezt követően a teljes ár 70%-a fizetendő! Augusztus 1-től áremelés lép érvénybe! Új ár: 115.000ft
Augusztus 1-ig még a jelenlegi áron foglalható minden sminktetoválás az idei időpontokra decemberig.

Púderes szemöldöktetoválás és ajaktetoválás plusz korrekciós alkalmak

20.000ft
Ha nem volt elegendő egy korrekció, ezen a kedvező áron lehet plusz alkalmat igénybe venni. Bizonyos bőrök, egészségügyi problémák és javítások esetén előfordulhat, hogy szükség van rá.
Augusztus 1-től áremelés lép érvénybe! Új ár: 25.000ft

Lézeres eltávolítás

10.000ft-25.000ft
Carbon lézer ára: 10.000ft/alkalom (2 hetente végezhető)
Hard lézer ára: 25.000ft (4-6 hetente végezhető)

Konzultáció

10.000ft
Ha bizonytalan vagy, igény esetén a tetoválást megelőzheti egy konzultáció, melynek alkalmával egy látványtervet készítünk, hogy körülbelül mire számíthatsz a tetoválás formáját és színét illetően. Más által készített tetoválások frissítését csak konzultáció után tudom biztosra mondani, hogy el tudom e vállalni.

Munkaidőm:
Hétfőtől-csütörtökig 10:30-17:30-ig
(Ezáltal tetoválás esetén 14:30 az utolsó kezdési lehetőség, korrekció esetén 16:00)

Social media

Kövess 🙂

Megtalálsz az alábbi social media platformokon is. Kövess, ha szeretnél az újdonságokról, cikkekről, bejegyzésekről videókról, kedvezményekről elsőként értesülni.

Bejelentkezés

Időpontot foglalni az [email protected]
mail címen tudsz.
Kérlek írd bele a levélbe azt is, volt e már tetoválva a szemöldököd!

Ebben a vidóban betekintést nyerhetsz, nálam hogyan is készül a púderes szemöldöktetoválás 🙂

Szemöldöktetoválással kapcsolatos további hasznos információk

Ide kattintva a tetoválással kapcsolatos bejegyzéseim olvashatod, melyekben nagyon hasznos további információkat olvashatsz a beavatkozást illetően. Akár a gyógyulás tekintetében, akár azzal kapcsolatban, nálam hogyan is zajlik pontosan maga a tetoválás.

Fogadd szeretettel promó videóm is, mely nem annyira rendhagyó, inkább formabontó 🙂

VENDÉGEIM VÉLEMÉNYEI