Várlak szeretettel a Réti Dóra sminkiskolában, professzionális sminkes képzéseim egyikén.

Ezen menüpont alatt a sminktanfolyamokról kaphatsz részletes tájékoztatást. Kérlek, böngészd át a kezdőlapot is, hiszen ott is rengeteg hasznos információt találsz a képzésekről , illetve a bemutatkozás menüpontban engem is jobban megismerhetsz. Ha még nem láttad, kattints ide 🙂

Ismerkedj meg a sminktanfolyamokkal és a sminkiskolával

görgess tovább!

115 órás Pro sminktanfolyam

Kiknek ajánlott?
 • Bárkinek, aki komolyabb szinten szeretne foglalkozni a sminkeléssel
 • Bárkinek, aki a sminkes szakmában szeretne dolgozni
 • Kozmetikusoknak, akik átfogóbb tudásra szeretnének szert tenni, nem csak a kozmetikában szeretnének tevékenykedni
 • Azoknak, akik magabiztos tudásra szeretnének szert tenni az alap , alkalmi, beauty és kreatív sminkek terén.
 • Bárkinek, aki használható, naprakész tudásra szeretne szert tenni, melyet nem csak profi modelleken tud alkalmazni, hanem "átlagos hölgyeken", vendégeken.
 • Ráképzési lehetőség biztosított, így hivatalos sminkes és szempillaépítő szakma szerezhető

Részletek:

Mitől másabb ez a sminkes képzés, mint a piacon fellelhető sminkiskolák kínálata?
 • Komplex átfogó tudást adó sminkes képzés, mely az alapoktól indul.
 • A kellő hatékonyság érdekében max. 4 fős csoportokkal oktatunk. Mi abban hiszünk, hogy így jut minden tanulóra kellő figyelem.
 • A képzésen különös hangsúlyt kapnak a hordható, vendég orientált, átlag hölgyeken és nem csak profi modelleken alkalmazható sminkek. Megtanulod a valódi natúr, nude smink alkalmazását,
 • Magabiztos ismeretek birtokába kerülsz a sminkesek fő bevételi forrását jelentő menyasszonyi sminkek terén, és azzal kapcsolatban, hogyan vezényeld le szolgáltatóként a nagy napot.
 • Megtanulsz dolgozni az idősebb korosztályon is, az érett bőr külön figyelmet igényel.
 • Fotós oktatónk óráinak köszönhetően nem csak sminkelni tanulsz, hanem megfotózni a munkád. Megtanulod, hogyan dolgozz fotózásokon, mire ügyelj.
 • Nagy hangsúlyt kap a képzés elején az elméleti óra. A gyakorlat fontos, de elmélet nélkül elveszel.
 • A hordható sminkek mellett megtanulod a kretív, vonalas sminkek elkészítését is, valamint a színek , anyagok, textúrák magabiztos használatát.
 • Nem csak sminkelni tanulsz, hanem marketinget, komplex átfogó tanácsokat az elindulást illetően.
 • A képzés végén 4 vizsgamunkád kerül befotozásra profi fotós által, frizurával. Az elkészült képek közül 1-1 munkád megkapod retusálva, így már referencia anyag birtokában lépsz ki az iskolából.
 • Ráképzési lehetőséggel hivatalos sminkes és szempillaépítő szakma, kemény fedeles vállalkozás indítására alkalmas bizonyítvány szerezhető.
sminkiskola, sminktanfolyam képe

Tematika:

 • Elmélet :
  bőrtípusok, szemformák, szájformák, arcformák, szemöldök formázás, pirosítási technika, alapozás menete, alapozó fajták, szájfestés, szemfestés technikák, arc előkészítése, sminkeszközök, ecsetek tisztítása, szempillafestés, marketing ismeretek, alap rajzismeretek (melyek segítik a sminkes munkát), termék ismeret, fotózási alapok
 • Gyakorlat:
  natúr smink, nappali smink, alkalmi sminkek, menyasszonyi smink, érett bőr sminkelése, business smink, férfi smink, körsatír, füstös szem, beauty sminkek, tusvonal, mélyítő vonal, extrém sminkek. Soros – tincses műszempillák, selyemfény, csillám, kristály használat stb.
 • Tanult technikák:
  ceruza technika, krém technika, aqua technika

Induló csoportok

Nem várható 2023-ban csoport!
 • 18 év sminkes szakmában eltöltött idő után idén úgy döntöttem, hogy visszavonulok és leteszem a sminkecseteket. Így 2023-tól már nem lehet nálam tanulni a Réti Dóra sminkiskolában.
  Nem tudom, hogy döntésem végleges e, de az biztos, hogy egy darabig nem indulnak sminktanfolyamok. Nem tudom mit hoz a jövő, egyelőre 2023-tól már csak sminktetoválással foglalkozom majd.

  Ha valaki végzett sminkesként szeretne 1-1 alkalommal magán óra keretén belül tőlem tanulni, az elől nem zárkózom el. 🙂 Ha időm engedi, pár tanulót vállalni tudok. Ez esetben kérlek keress meg az [email protected] mail címen árakkal és további részletekkel kapcsolatban. Azonban teljesen kezdőként alap szintről már nem tudok tanulót fogadni.

Ár: 695.000ft

- Egy összegben fizetés esetén 30.000ft kedvezmény
- Jelentkezés esetén 100.000ft foglaló fizetése szükséges
- Részletfizetési lehetőség 6 részletben
Mit tartalmaz?
 • az anyaghasználatot
 • vizsgadíjat, sikeres vizsga esetén tanúsítványt
 • elméleti tananyagot
 • 45.000ft értékű professzionális ecsetkészletet
 • professzionális képanyagot a képzés végén, mely referenciaként felhasználható
 • ráképzéssel hivatalos államilag elismert kemény fedeles vállalkozás kiváltására alkalmas bizonyítvány szerezhető, ennek plusz költsége 110.000ft +80.000ft központi viszgadíj

Megvásárolható

 • Ugyan a szakmát abbahagyom, de a 2020-ban írt 260 oldalas sminkes szakmai e-bookom 12 mini oktató videóval ezek után is bármikor megvásárolható!
 • Így ezután is tudsz tőlem tanulni, ráadásul bárhonnan elérhető, otthonról, kényelmesen, a saját tempódban haladva.
 • 18 évem minden apró csínját-bínját beleírtam, az összes tapasztalatom, minden bele került, amire sminkesként, akár kezdőként akár már szakmabeliként szükséged lehet.

Jelentkezés magánórára

18 év sminkes szakmában eltöltött idő után idén úgy döntöttem, hogy visszavonulok és leteszem a sminkecseteket. Így 2023-tól már nem lehet nálam tanulni a Réti Dóra sminkiskolában.
Nem tudom, hogy döntésem végleges e, de az biztos, hogy egy darabig nem indulnak sminktanfolyamok. Nem tudom mit hoz a jövő, egyelőre 2023-tól már csak sminktetoválással foglalkozom majd.

Ha valaki már végzett sminkesként szeretne 1-1 alkalommal magán óra keretén belül tőlem tanulni, az elől nem zárkózom el. 🙂 Ha időm engedi, pár tanulót vállalni tudok. Ez esetben kérlek keress meg az [email protected] mail címen árakkal és további részletekkel kapcsolatban. Azonban teljesen kezdőként alap szintről már nem tudok tanulót fogadni.

Dórit jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki sminkes szeretne lenni vagy épp tudását szeretné bővíteni Lelkiismeretesen, legjobb tudása szerint igyekszik segíteni. Több éve dolgoztam sminkesként, mikor beiratkoztam hozzá, és nemcsak szakmailag fejlődtem, nagyon jól éreztem magam az órákon.

Gali Reni

Sminkes

Nagyon szerettem Dórinál tanulni. Az órákon remek a hangulat és mindenkire odafigyel. Addig nem megyünk tovább, amíg az adott lépés nincs elvégezve és a legkisebb részletekig nem tökéletes az eredmény. Nagyon precíz és türelmes. Rengeteg féle sminket tanultunk. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! ♥️

Varga Kincső

sminkes tanuló

Dóri 100 órás képzésén vettem részt. Minden hasznos és fontos dolgot megtanított, emellett minden alkalom jó hangulatban telt. Rengeteget fejlődtem nála és hihetetlenül örülök, hogy a kezdetekkor őt választottam 😍😍 Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne jobban elmélyülni a sminkelés világában.

Farkas Reni

sminkes tanuló


A Dórinál szerzett tudást maximálisan tudom alkalmazni, hiszen elméleti és gyakorlati síkon is erős a képzése. Örökké hálás leszek, hogy sohasem "hagyta rám"…
Az alapoktól építettük fel a tudást, ami manapság ritka, pedig fontos!!!
Imádtam

Balla Brigi

sminkes tanuló

Régóta követem Dóri munkásságát, nagy vágyam volt, hogy nála végezhessek tanfolyamot. Profi munkája a képeken is jól látszik, de élőben látni őt dolgozni valóban lenyűgöző! Amellett, hogy minden ecsetvonásáról a profizmus tanúskodik, a személyisége is magával ragadó. Szívből ajánlom Dórit! 💕

Lőrinczné Kónya Katalin

sminkes tanuló