Rontott vagy nem kedvező szemöldöktetoválásod van?

Ezen menüpont alatt megismerkedhetsz a lézeres eltávolítás szolgáltatás részleteivel kapcsolatban. Sok-sok hasznos információt találsz a beavatkozásról és arról, mire számíthatsz, ha belevágsz, és megtudhatod mikor ajánlom számodra. Görgess lejjebb a részletekért. Ha még nem olvastad a bemutatkozásom, ismerj meg, mielőtt igénybe veszed a szolgáltatást 🙂

Lézeres tetoválás eltávolítás

Mikor ajánlom?
 • Ha régebbi, erős, satíros szemöldöktetoválásod van, mely számodra már nem kedvező vagy nem tetszik, és meg akarsz tőle szabadulni.
 • Ha rontott, nem kedvező formájú a szemöldöktetoválásod
 • Ha már nem jó a színe és nem lehet szépen frissíteni, előtte van lehetőség lehalványítani vagy eltávolítani.
 • Ha túl erős a tetoválásod és természetesebb hatású szeretnél tetováltatni
 • Ha van elég kitartásod, ahhoz, hogy a kezelést végig vidd, ugyanis az eltávolítás folyamata akár hónapokig is eltarthat!

  Mikor válssza engem?

 • Ha fontos számodra, hogy a beavatkozás során a bőröd épsége legyen az elsődleges az eljárás gyorsasága helyett
 • Ha fontos számodra, hogy ne csak az legyen az elsődleges, hogy minél előbb kijöjjön a régi tetoválás, hanem az is, hogy arra utána szépen rá lehessen dolgozni
 • Q kapcsolású Yag lézerrel dolgozom, a hazai szakma egyik legkiválóbb mesterétől volt szerencsém tanulni, Hódi Erikától.

Általános információk

Mielőtt belevágsz, van néhány tudnivaló, amit mindenképp érdemes figyelembe venni.
 • Kétféle lézeres technikával lehet sminktetoválást lézerrel eltávolítani.
  A gyengébb eljárás a carbon lézer, az erősebb beavatkozás pedig a hard lézer. Hogy mikor melyiket alkalmazzuk az függ a tetoválás erősségétől, a színétől, a betetovált pigment minőségétől, hogy milyen mélyre került a bőrben, milyen technikával, valamint, hogy hány alkalommal volt már tetoválva az adott terület, elég csak halványítani vagy a kedvezőtlen forma miatt a teljes kiszedés szükséges.
  A lézeres kezelések száma is ezen tényezőktől fog függeni, melyet előre nem lehet megmondani. Az első lézeres kezelést követően, mikor már látni, hogyan reagál a tetoválás a kezelésre tudjuk felállítani a kezelési tervet. Van akinek elegendő 1-2 alkalom is, valakinek akár 6-8 kezelés is kellhet.
 • A lézeres eltávolítások során mindig arra törekszem, hogy a bőr épségét figyelembe véve történjen. A kezelés lépésről-lépésre van felépítve, a gépbeállítás erőssége is ennek megfelelően fokozatosan erősödik. Lehet tetoválást eltávolítani gyorsan is, de ennek az ára a bőr károsodása és hegesedése, mely utána maradandó károkat okozhatunk, ezáltal biztosan nem készíthető új sminktetoválás, amennyiben a vendég szeretne. Én nem ezen az elven dolgozom 🙂
  Lehet kíméletesen, a legkisebb traumára törekedve, mely ugyan lassabb és költségesebb megoldás lehet, azonban én az egészséget tartom szem előtt és azt, hogy a vendégnek a beavatkozás a lehető legkevesebb fájdalommal és kellemetlenséggel járjon, valamint ha szeretne, készülhessen új tetoválás az eltávolítás(ok) után.

Tudnivalók a lézeres eltávolításról:

 • Carbon lézer (2 hetente végezhető)
 • Kevésbé drasztikus eljárás, mint a hard lézer, kíméletes a bőrrel. Ha halványabb a kopás, nem erős satíros eljárással készült a tetoválás, a carbon lézer is elegendő lehet az eltávolítások során. A kezelési protokoloknál előfordul az is, hogy vegyesen történik a kezelés, ekkor a hard lézer és a carbon lézer váltogatja egymást az alkalmakkor.
 • Maga a kezelés csipkedő érzéssel jár.
 • Az eltávolítások során a betetovált pigment színt válthat. Azaz, ha szürke/kék/lilás kopásod van, a lézer után kimelegedhet/barnulhat/pirosodhat. Ha piros/narancs kopással érkeztél, az először besötétedhet/beszürkülhet/lilulhat, majd a kezelések során egyre halványodik.
 • Carbon lézer alkalmazása után az utolsó kezelést követően 2-4 hét múlva már készíthető új tetoválás.

  Hard lézer (4-6 hetente végezhető)
 • Ez egy drasztikusabb eljárás, erősebb beavatkozás. A gyógyulási szakaszban előfordulhat sebesedés és varasodás, a sebgyógyulás kb. 1 hétig tart. 1 hét után óvatosan rá lehet porral sminkelni a területre.
 • A szem ödémásodása és duzzanata, véraláfutás az első napokban jellemző lehet. A hard lézer során a szemöldök szőr színe kiszőkülhet. Ez nem maradandó, a szőr nem hullik ki, nem roncsolódik. 3-4 hét múlva, ahogy a szőr cserélődik és nő le, visszakapod az eredeti színét. Az eltávolítások során a betetovált pigment színt válthat. Azaz, ha szürke/kék/lilás kopásod van, a lézer után kimelegedhet/barnulhat/pirosodhat. Ha piros/narancs kopással érkeztél, az először besötétedhet/beszürkülhet/lilulhat, majd a kezelések során egyre halványodik. A kezelési protokolba közé iktatható carbon lézer eljárás is, vagy egy idő után az is elegendő lehet. Hard lézer alkalmazása után az utolsó kezelést követően legkorábban 3-6 hónap múlva készíthető új tetoválás.
 • A kezelés csipkedő érzéssel, enyhe égő (mintha csillagszóró szemcsék esnének a bőrödre) járhat.

Lézeres eltávolítás árak

Carbon lézer kezelés

10.000ft/ alkalom
2 hetente végezhető a kezelés

Hard lézeres kezelés 1. alkalom

25.000ft
Az ár tartalmazza az otthoni utóápoláshoz szükséges krémeket.
4-6 hetente végezhető a kezelés

Konzultáció

5.000ft
Ha bizonytalan vagy, igény esetén a beavatkozást megelőzheti egy konzultáció, ahol átbeszéljük a részleteket és a kezelési tervet, és melynek alkalmával igény esetén próba lövést is tudunk végezni.

Social media

Kövess 🙂

Megtalálsz az alábbi social media platformokon is. Kövess, ha szeretnél az újdonságokról, cikkekről, bejegyzésekről videókról, kedvezményekről elsőként értesülni.

Bejelentkezés

[email protected]