Frizura készítő Workshop – Tájékoztatás / jelentkezés

Általános tájékoztató:

 • Az oktatás Budapesten zajlik a 8. kerületben a Corvin Plázánál a Kisfaludy utca 28/b szám alatt. 1. emelt, bal kéz felől a félkör folyosó vége.  18-as kapucsengő
 • A modellekről magadnak kell gondoskodnod, amennyiben ez problémát jelent, tudunk számodra biztosítani, ennek a költsége plusz 1.000ft/ óra. Kérlek a képzés előtt 1 héttel jelezd, ha általunk biztosított modellre van szükséged.
  Modelled legalább félhosszú és egyenes hajú legyen és előző este kérjük mosson hajat.
 • Az alábbi témákban várhatóak a képzések:
  – Hajfonás ( 3 órás)
  – Copf készítés (3 órás)
  – Hullámosítás (6 órás)
  – Félfeltűzés (3 órás, szükséges hozzá elvégezni a hullámosítás modult)
  – Feltűzés (6 órás, szükséges hozzá elvégezni a hullámosítás modult)

sminktanfolyam, sminkiksola

 • Szeretnélek tájékoztatni, hogy fizura készítő workshopjaink nem tudnak helyettesíteni egy komplett fodrász képzést. Alap frizurák elkészítésének megtanulására alkalmas, melyekkel ki tudod egészíteni sminkes/körmös/stylist szolgáltatásaid.
 • Ha minden témában részt veszel a képzésen és otthon is gyakorolsz, akkor a sminkes munkáid során szükséges frizurák igazítását és elkészítését magabiztosan meg tudod majd csinálni.
 • Bonyolultabb valamint menyasszonyi fizurák magabiztos elkészítéséhez azonban nem elegendő! Azokhoz komplettebb fodrász ismeretekre is szükség van.
 • Vállalkozásba plusz szolgáltatásként, azaz fodrász TEAOR szám szerint nem tudod felvenni. Sminkelésről készülnek a számlák, ha egy vendég/cég igényt tart rá. Sminkes kiegészítő szolgáltatás, nem önállóan vállalkozás indítására alkalmas fodrász képzés amit tartunk!
 • Az oktatásokra minden modul esetén amennyiben rendelkezel az alábbi eszközök közül valamelyikkel, kérlek hozd magaddal:
  Fésűt (stillfésű, ha van), hajkefét, szilikon gumikat, hullámcsatot, hajlakkot.

  Copf ws esetén: fésűt (still fésűt, ha van) hajkefét, szilikon gumikat, hajgumit, hullámcsatot, hajtűket, vizezőt (spricni), hajlakkot. Kérlek hozz hajszárítót, körkefét és egy hajvasalót is. Amennyiben nincs, ne vásárolj, kérj kölcsön barátnődtől, ismerőseidtől.
  Hullámosítás és feltűzés modulokra: szükséged lesz pluszban hajsütővarsa (kúpvas, hajvasaló, kreppelő, bármilyen hajsütővas), hajszárítóra. Ha nincsenek hajformázó vasaid, kérlek kérdezd meg barátnőidet, kérj kölcsön ismerőseidtől, bármilyen típust, amit csak tudsz, hozz magaddal.

  Ha nincsenek ilyen eszközeid és nem is tudsz kölcsönkérni jelezd felénk, korlátozott számban mi is tudunk rendelkezésedre bocsátani. Beszerezned emiatt előre nem érdemes, ugyanis hasznos tanácsokkal látunk majd el, miket érdemes majd vásárolnod és honnan.

Jelentkezés menete, feltételei:

–           Jelentkezni a 3 órás workshop esetén 10.000ft foglalóval, a 6 órás képzés esetén 15.000ft foglalóval lehet.  A foglaló természetesen levonásra kerül a képzés árából. Ezt megteheted személyesen is, vagy átutalással. Utalással történő foglalózás esetén e-mailen kapsz egy e-számlát, melyen szerepel majd a számlaszámom.  Kérlek utalásnál a számla sorszámát és a nevedet tüntesd fel a közlemény mezőben.

–           Tájékoztatlak, hogy ha jelentkezel a workshopra nem előleget fizetsz, hanem foglalót. A foglalózás akár átutalással, akár személyesen történik, NEM KERÜL VISSZAFIZETÉSRE abban az esetben, ha mégsem veszel részt a képzésen. Természetesen, ha valamilyen okból én nem indítom el, a foglaló visszafizetésre kerül. Jelentkezés esetén a foglaló befizetésekor ez automatikusan érvénybe lép, kérlek, vedd figyelembe!

–           A jelentkezésed kizárólag arra a képzésre érvényes, ahova jelentkeztél! Nincs lehetőség a foglalásod átkérni másik dátumra és csoportba.

–           Onnantól fix a helyed a képzésre, hogy foglaló befizetésre került. Erre a jelentkezési szándékodtól 3 nap áll rendelkezésedre, ha ez idő alatt nem érkezik be a foglaló, a hely újra kiadó.

Jelentkezés véglegesítéséhez következő feltételeknek kell érvényesülni a jelentkezési szándéktól számított 3 napon belül:

 Válasz e-mailben visszaküldeni a következőket: (nem kell nyomtatni, csak mailben leírva visszaküldeni)

 • „A jelentkezés feltételeit elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom!”
 • Név, Lakcím, Számlázási cím (amennyiben eltér), Telefonszám
 • Melyik workshopra / workshopokra jelentkezel? (dátum, téma)
 •    Foglaló befizetése (név és számla sorszámának feltüntetésével)

Adataid az adatkezelési törvénynek megfelelően kezeljük, melynek részleteiről ITT olvashatsz.

Várunk szeretettel!