Sminktanácsadás
Önsminkelő csoportok
"Hogyan sminkeljem magam?" Képzések

Nem igazán tudod mi áll jól neked? Nem tudod melyik ecset pontosan mire való és hogyan alkalmazd? Szeretnéd megtanulni szépen kisminkelni magad? Szeretnéd megtudni, hogyan alkalmazd a technikákat és az anyagokat megfelelően? Szeretnél tartós sminket készíteni, mely valóban egész nap tart, nem kenődik el? Akkor ez a képzés neked szól akkor is, ha kétbalkezesnek érzed magad 🙂

sminktanácsadás, hogyan sminkeljem magam oktatás

Nem tudod, hogyan kellene sminklni magad?

Szeretném bemutatni a Sminkiskolám egyik olyan tanárát, akivel azon hölgyek találkozhatnak, akik nem profi sminkesek szeretnének lenni, hanem saját magukat szeretnék megtanulni szépen kisminkelni. Akik vágynak arra, hogy magabiztosan, saját maguk is el tudják készíteni nappali vagy alkalmi sminkjüket.

Varga Kincső - sminkes, sminktanácsadó, kozmetikus

Kincső 2016-ban nálam kezdte meg a sminkes tanulmányait, majd ezt követően szépségtanácsadói oklevelet is szerzett. Ezidáig csak sminkeléssel foglalkozott, időközben azonban kozmetikus vizsgát is tett, és idén májusban megnyitotta Pilisvörösváron saját szépségszalonját, ahol arckezelésekkel, szemöldök és szempilla stylinggal, sminkeléssel és egyéni sminkoktatással foglalkozik. Az elmúlt négy-öt évben rengeteg tapasztalatot szerezett menyasszonyi és szalagavatós sminkek készítésében, valamint rendszeres résztvevője családi és kismama fotózásoknak. Így Kincső is rengeteg tapasztalattal rendelkezik a hordható, szépítő jellegű és glamour sminkek terén is. Stílusát leginkább a soft glam, szépítő smink vonal jellemzi, szereti kiemelni a vendég természetes szépségét anélkül, hogy jelentősen változtatna a kinézetén. Mottója a "me, but better"

Miről szól a "Hogyan sminkeljem magam?" képzés?

Kiscsoportos sminktanácsadások alkalmával betekintést kaphatnak majd a hölgyek, hogyan is tudják elkészíteni gyorsan, könnyen saját sminkjüket személyre szabva, melyik ecset, melyik anyag mire használható, milyen termékekkel járnak biztosan sikerrel, mire kell figyelniük azok használata során. Kincső kozmetikus végzettségének köszönhetően bőrápolási tanácsokkal is meggazdagítja majd az oktatásokat, így nem csak sminkelni tanulhatnak a hölgyek, hanem bőrápolási rutint is. A képzés kiscsoportos,így valóban mindenkire jut idő és ezenfelül személyre szabott tudás kerül átadásra az arc adottságaihoz igazodva. Ehhez a képzéshez nem kell sem profinak lenni, sem ügyesnek. Ha még soha nem fogtál ecsetet a kezedben, de vágynál rá, hogy el tudj készíteni egy finom kis sminket magadnak, mely ízléses és adottságaihoz jól illik, akkor is nálunk a helyed.

A képzések maximum 4 fővel indulnak a kellő hatékonyság érdekében.
A képzés minimum 3 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra. Ellenkező esetben egy újonnan egyeztetett dátumra kerül át az oktatás.

Minden hónapban 1 csoport várható szombat vagy vasárnapi napokon.

Lesd meg kincső munkásságát a social médiában

Meglepnéd hölgy szeretteid?

Az önsminkelő képzések megvásárolhatóak ajándék utalvány formájában is. Lepd meg feleséged, barátnőd, testvéred, anyukád, hölgy ismerőseid egy igazán hasznos és csajos programmal. Ezzel a meglepetéssel biztosan sikered lesz,.

sminktanácsadás, önsminkelő oktatás
sminktanácsadás, önsminkelő oktatás

1. Alkalom: Gyors, natúr- nappali smink

Ezt a képzést elsősorban akkor ajánljuk neked, ha még ismerkedsz a sminkeléssel vagy a meglévő rutinoddal nem vagy kibékülve. Ezen a kurzuson teljesen az alapoktól sajátíthatod el azt az elméleti és gyakorlati tudást, melynek segítségével könnyedén készíthetsz magadnak reggelente egy szép és gyors sminket. A személyre szabott bőrápolási tanácsadással kezdve, a tökéletes alapozáson, finom kontúrozáson és a szemformádhoz illő szemfestésen át egészen az utolsó, ajkakon végzett ecsetvonásig részletesen vesszük át a lépéseket és beszéljük meg az időközben felmerülő kérdéseket. Megkérjük, hogy hozd magaddal meglévő sminktermékeid, így a kurzus elején együtt átnézhetjük meglévő neszeszered tartalmát, kiválasztva azokat a termékeket, amelyekkel a jövőben mindenképpen érdemes dolgoznod. Ha még nincsenek, az sem baj, így biztosan csak azt szerzed majd be magadnak, amire szükséged lesz. Mindezek mellett egy általunk összeállított listát kapsz email-ben, mely tartalmazza a tanfolyamon használt termékeket, valamint egy 11 db-os ecsetkészletet, hogy tökéletesen menjen a munka.

Az oktatás időtartama: 1x4 óra

Jelenleg elérhető oktatási dátumok:


- 2022 Március 20-a Vasárnap - 10:00-14-00 / (MÉG 3 HELY VAN A CSOPORTBAN!)

Jelentkezés esetén 20.000ft foglaló fizetése szükséges.

sminktanácsadás, önsminkelő oktatás

2. Alkalom: Nappali - alkalmi smink

Az alapkurzuson elsajátíthattad a sminkelés legalapvetőbb lépéseit, technikáit. A második alkalommal a már megszerzett tapasztalatokra építünk. Lehetőséged nyílik a szemformádhoz illő füstös szem elkészítési módjának elsajátítására, ezzel a későbbiekben egy erősebb nappali/lágy alkalmi sminket kellő mennyiségű gyakorlással percek alatt elkészíthetsz. Előkerül a szájceruza, igény szerint merészebb színű szemhéjpúderek és pigmentek. Hozd magaddal az előző alkalommal kapott ecsetkészleted és tanuljunk együtt tovább.

Ezen a sminktanfolyamon csak abban az esetben tudsz részt venni, ha már elvégezted az 1. alkalmat (gyors smink elkészítésének fortélyait), hisz az alapokat ott tanulhattad meg, mely elengedhetetlen a továbbhaladás érdekében.

Az oktatás időtartama: 1x4 óra

Jelenleg elérhető oktatási dátumok:

- Az 1. csoport függvényében hamarosan elérhető: Szombat - 14:00-18-00 / (MÉG 4 HELY VAN A CSOPORTBAN!)
- Az 1. csoport függvényében hamarosan elérhető: Vasárnap - 10:00-14-00 / (MÉG 4 HELY VAN A CSOPORTBAN!)
Jelentkezés esetén 15.000ft foglaló fizetése szükséges.

sminktanácsadás, önsminkelő oktatás

3. Alkalom: Erősebb alkalmi - party smink

Ezen az órán minden lehetséges eszközt bevetünk és egy látványosabb look-ot célzunk meg. Az itt megszerzett tudással már nem marad Benned kérdés az arcodhoz leginkább passzoló sminket illetően. Nappali, finom alkalmi, party smink elkészítése már nem lehet akadály. Amennyiben a szemforma engedi, a sokak által rettegett tusvonalazást apró lépésekben tanuljuk, azt követően pedig tincses műszempilla felhelyezést gyakorlunk. Rejtett szemhéj esetén a szempillatő vonalát satírozzuk markánsan füstössé. Itt is szükséged lesz, a már remélhetőleg jól ismert ecsetkészletedre :), így kerjük, hozd magaddal.

Ezen az önsminkelő tanfolyamon akkor tudsz részt venni, ha már elvégezted az 1. és 2. alkalmat, hisz az órák egymásra épülnek, a máar megszerzett tudás szükséges a továbbfejlődéshez.

Az oktatás időtartama: 1x4 óra

Jelenleg elérhető oktatási dátumok:

- Az 2. csoport függvényében hamarosan elérhető: Szombat - 14:00-18-00
/ (MÉG 4 HELY VAN A CSOPORTBAN!)
- Az 2. csoport függvényében hamarosan elérhető: Vasárnap - 10:00-14-00 / (MÉG 4 HELY VAN A CSOPORTBAN!)
Jelentkezés esetén 15.000ft foglaló fizetése szükséges.

sminktanácsadás, önsminkelő oktatás

Három az egyben bérlet - kedvezményes áron

Ha biztosan tudod, hogy szeretnél részt venni mindhárom önsminkelő oktatáson, ezt a kedvezményes csomagot ajánljuk. Tartalmazza az első alkalmat, tehát mindent az alapokról, gyors natúr-nappali sminket. A második alkalmat, mely során az erősebb nappali, lágy alkalmi sminkek világába látogathatsz el. Illetve a harmadik alkalmat, ahol az erősebb alkalmi smink, party smink elkészítése sem jelent már majd akadályt.

Az oktatás időtartama: 3x4 óra
Az oktatások mindig szombati napon 14.00-18.00 vagy vasárnap 10.00-14.00-ig zajlanak előre meghirdetett dátumokon.


Bérlet vásárlásra egy összegben fizetéssel van lehetőség. Vásárlástól számított 1 évig érvényes.

Jelentkezni, érdeklődni az alábbi mail címen tudsz: