Lézeres eltávolítás tájékoztatás

Lézeres eltávolítás tájékoztató

Első körben, hogy kizárjunk bármi esetleges dolgot, ami miatt nem készíthetünk lézeres beavatkozást, kérlek alaposan olvasd át jelen tájékoztatót, mely tartalmazza az eltávolítással kapcsolatos tudnivalókat, elő és utóápolási tanácsokat, foglalózásra és bejelentkezésre vonatkozó információkat, valamint a beleegyező nyilatkozatot is, melyet az eltávolítás napján írnak alá a vendégek.

Kétféle lézeres technikával lehet sminktetoválást lézerrel eltávolítani. A gyengébb eljárás a carbon lézer, az erősebb beavatkozás pedig a hard lézer. Hogy mikor melyiket alkalmazzuk az függ a tetoválás erősségétől, a színétől, a betetovált pigment minőségétől, hogy milyen mélyre került a bőrben, milyen technikával, valamint, hogy hány alkalommal volt már tetoválva az adott terület, elég csak halványítani vagy a kedvezőtlen forma miatt a teljes kiszedés szükséges.
A lézeres kezelések száma is ezen tényezőktől fog függni, melyet előre nem lehet megmondani. Az első lézeres kezelést követően, mikor már látni, hogyan reagál a tetoválás a kezelésre tudjuk felállítani a kezelési tervet. Van akinek elegendő 1-2 alkalom is, valakinek akár 6-8 kezelés is kellhet.

A lézeres eltávolítások során mindig arra törekszem, hogy a bőr épségét figyelembe véve történjen. A kezelés lépésről-lépésre van felépítve, a gépbeállítás erőssége is ennek megfelelően fokozatosan erősödik. Lehet tetoválást eltávolítani gyorsan is, de ennek az ára a bőr károsodása és hegesedése, mely utána maradandó károkat okozhatunk, ezáltal biztosan nem készíthető új sminktetoválás, amennyiben a vendég szeretne. Én nem ezen az elven dolgozom 🙂
Lehet kíméletesen, a legkisebb traumára törekedve, mely ugyan lassabb és költségesebb megoldás lehet, azonban én az egészséget tartom szem előtt és azt, hogy a vendégnek a beavatkozás a lehető legkevesebb fájdalommal és kellemetlenséggel járjon, valamint ha szeretne, készülhessen új tetoválás az eltávolítás(ok) után.

Tudnivalók az eljárásokról:

Carbon lézer

Ára: 8.000ft/ alkalom
Időtartam: kb. 30 perc. Maga az eljárás ebből max. 10 perc.
Milyen gyakorisággal végezhető? hetente
Mikor lehet újratetoválni? Utolsó kezeléstől számított 2 hét

Kevésbé drasztikus eljárás, mint a hard lézer, kíméletes a bőrrel, kozmetikai bőrmegújító kezelésekre is alkalmazzák. Ha halványabb a kopás, nem erős satíros eljárással készült a tetoválás, a carbon lézer is elegendő lehet az eltávolítások során. Lehetőség szerint minden eltávolítást carbon lézerrel kezdek, hogy megnézzük, hogyan reagál a bőr, hogy mozdul a pigment, mivel van dolgunk. Ha a kopás nagyon erős vagy a szín megkívánja, akkor azonban valószínű már az első alkalom is hard lézer kell legyen. A kezelési protokoloknál előfordul az is, hogy vegyesen történik a kezelés, ekkor a hard lézer és a carbon lézer váltogatja egymást az alkalmakkor.
A carbon nem jár sebesedéssel vagy varasodással, 1-2 nap a kezelést követően olykor a szem ödémásodása előfordulhat, de nem kell drasztikus gyógyulásra számítani. 2 napig az általam adott hűsítő zselével 1-2-szer be kell kenni, ha beduzzadt steril jeges borogatással lehet hűteni, egyéb teendőt nem igényel. Extrém duzzanat esetén antihisztamin bevétele javasolt (pl. claritin, cetirizin). Ezt követően óvatosan porral (CERUZÁVAL NEM!) rá is lehet sminkelni, ha a vendég igényli.
Maga a kezelés csipkedő érzéssel jár.
Az eltávolítások során a betetovált pigment színt válthat. Azaz, ha szürke/kék/lilás kopásod van, a lézer után kimelegedhet/barnulhat/pirosodhat. Ha piros/narancs kopással érkeztél, az először besötétedhet/beszürkülhet/lilulhat, majd a kezelések során egyre halványodik. Ez teljesen normális, ne ijedj meg tőle, ez a pigment bomlása során keletkezett oxidációs folyamat következménye, nem technikai hiba vagy rossz gép beállítás.  Amivel még számolni lehet, hogy a lézer fény ahogy bontja le a pigmentet, a szemcsék ellökik egymást, így a tetoválás az eltávolítás során kezdetben megterülhet, azaz minimálisan vastagodhat mindamellett, hogy halványodik.

Hard lézer

Ára: 1. kezelés: 25.000ft, mely tartalmaz egy bőrregeneráló szérumot is. További kezelések: 20.000ft/ alkalom.
Időtartam: kb. 30 percet vesz igénybe. Maga az eljárás max. 10 perc.
Milyen gyakorisággal végezhető? 4-6 hetente
Mikor lehet újratetoválni? Utolsó kezeléstől számított 3-6 hónap

Ez egy drasztikusabb eljárás, erősebb beavatkozás. A gyógyulási szakaszban előfordulhat sebesedés és varasodás, a sebgyógyulás kb. 1 hétig tart. Ezt idő alatt az első 2 napban az általam adott hűsítő zselével kell kenni a területet napi 2-szer, majd azt követően a szintén általam adott sebgyógyulást elősegítő krémmel kell kenni még 5 napig napi 1-szer. 1 hét után óvatosan rá lehet porral (NEM CERUZÁVAL!) sminkelni a területre.
A szem ödémásodása és duzzanata, véraláfutás az első napokban jellemző lehet, ezt steril jeges borogatással lehet csillapítani, nyugtatni. A hard lézer során a szemöldök szőr színe kiszőkülhet. A lézer fény a sötét pigmentben nyelődik el, azaz a szemöldök színét is kiszívja. NE aggódj, ez nem maradandó, a szőr nem hullik ki, nem roncsolódik. 3-4 hét múlva, ahogy a szőr cserélődik és nő le, visszakapod az eredeti színét. Az eltávolítások során a betetovált pigment színt válthat. Azaz, ha szürke/kék/lilás kopásod van, a lézer után kimelegedhet/barnulhat/pirosodhat. Ha piros/narancs kopással érkeztél, az először besötétedhet/beszürkülhet/lilulhat, majd a kezelések során egyre halványodik. Ez teljesen normális, ne ijedj meg tőle, ez a pigment bomlása során keletkezett oxidációs folyamat következménye, nem technikai hiba vagy rossz gép beállítás.  Amivel még számolni lehet, hogy a lézer fény ahogy bontja le a pigmentet, a szemcsék ellökik egymást, így a tetoválás az eltávolítás során kezdetben megterülhet, azaz minimálisan vastagodhat mindamellett, hogy halványodik.
Hard lézer 4-6 hetente végezhető. A kezelési protokolba közé iktatható carbon lézer eljárás is, vagy egy idő után az is elegendő lehet. Hard lézer alkalmazása után az utolsó kezelést követően legkorábban 3-6 hónap múlva készíthető új tetoválás.
A kezelés csipkedő érzéssel, enyhe égő (mintha csillagszóró szemcsék esnének a bőrödre) járhat.

A legfontosabb, ha lézeres eljárásba kezdesz, légy kitartó és türelmes!
Főleg abban az esetben lesz erre szükséged, ha egy erős, rontott vagy nem kedvező formájú és színű tetoválástól szeretnél megszabadulni. Egy éveken/évtizedeken át az arcodon viselt tetoválástól ne azonnali eredményt várva vágyj megszabadulni. Ha neked pl. 5 hard lézerre szükséged lesz, abban az esetben maga az eltávolítás legalább 7 hónap a 6 hetes kezelési időkkel (ezek között lehet carbonozni is, az nem adódik hozzá). Ha szeretnél utána új tetoválást is, megvárva az utolsó kezeléstől számított ez esetben 4-6 hónapot, legkorábban bő 1 év múlva tudunk rádolgozni.

Az eltávolításnál sosem tudjuk előre megjósolni, pontosan mi fog történni.
Nem ismerem a pigmentet a bőrödben, nem ismerem a tetoválót, aki készítette, nem tudom milyen technikával lett tetoválva, milyen mélyen. Számít az is hányszor tetoválták már, testtetováló vagy sminktetováló pigmenttel, milyen a bőrtípusod, a kötőszöveted, a sebgyógyulásod stb. Nagyon fontos, hogy bizalommal legyél felém, és hogy elfogadd, hogy ez egy hosszú folyamat is lehet, változó gyógyulásokkal, mely olykor számodra lehet ijesztő vagy kezdetben érezheted úgy, hogy rosszabb, mint volt. De kérlek bízz bennem, a türelmed, a kitartásod, az én szakértelmem és lelkiismeretességem biztosan elvezet majd a vágyott végeredményhez. Ha a kompetenciámat meghaladó esetről van szó, nem kezdek neki, ha nem vagyok biztosa a dolgomban, konzultálok mesteremmel az esetedről, vagy tovább irányítalak.
Camouflage technikával, azaz test színű pigmenttel javított tetoválásokat sajnos nem igazán lehet lézerrel sikeresen eltávolítani!
Ahogy lejutunk a test színű rétegig, a lézer fény nem nyelődik benne tovább (a sok fehér összetevő miatt), és sajnos a kezelést nem tudjuk végig vinni. Ennek következménye egy halvány, sárgás-zöldes színbe váltott kopás. KÉRLEK HA TUDSZ RÓLA, HOGY CAMOUFLAG TECHNIKÁVAL FEDVE VOLT A TETOVÁLÁSOD? MINDENKPPPEN JELEZD!

Konzultáció: 
A bejelentkezést megelőzően van lehetőség konzultáción részt venni, melynek díja 5.000ft, és kb. 15 percet vesz igénybe. Ha ekkor úgy döntesz, hogy szeretnél belevágni, megtörténhet az első eltávolítás, ez esetben a konzultáció ingyenes, csak az eltávolítás díját kell kifizetned.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Kezelés előtt

 • Ne gyantázz 6-7 nappal a kezelést megelőzően
 • Ne használj barnító krémet, kerüld a szolárium használatát és a napozást minimum 1hétig.
 • A kezelendő területen ne történjen mélyhámlasztás és szőkítés.
 • A kezelés napján ne vigyél a bőrödre fényvédő krémet, sminket.
 • A kezelésekre úgy érkezz, hogy semmilyen gyulladás ne legyen

Kezelés menete

 • Személyes konzultáció, részletes felvilágosítás és ismertetés a kezelésről.
 • Beleegyező nyilatkozat kitöltése, adatok felvétele.
 • Kívánságra bárhol egy-két ingyenes tesztvillantást végzek.
 • Kezelendő terület megtisztítása, szemölcsök, anyajegyek, eltakarása.
 • A teljes kezelés alatt egy kényelmes kozmetikai ágyon fekszel, szemed védőszemüveggel védem. Kérlek emiatt szemsmink nélkül érkezz!
 • Villantások elvégzése, mely minimális kellemetlenséggel, eseteként ponthő érzéssel járhat.
 • Nyugtató jégzselé krém felvitele a bőrre.
 • Időtartam 10-20 perc

Kezelés után

 • Óvd a bőrt UV sugárzástól 2 hétig (napozás, szolárium) további 2 hétig fényvédő krém használata kötelező! (Napfény hatására hyperpigmentáció alakulhat ki).
 • Ne használj önbarnító krémet 2 hétig.
 • Ne használj fehérítő, vagy illatosított krémet, parfümöt 24-48 óráig.
 • Óvakodj a kezelt terület durva bánásmódjától (dörzsölés, test tetoválás esetén szoros ruházat).
 • Kerüld a kezelt felület erős igénybevételét.
 • Ne alkalmazz forró fürdőt, gőzfürdőt szaunát 48 órán át.
 • Ne tartózkodj erősen klórozott vízben 1 hétig (uszoda).
 • Ne alkalmazz bőrhámlasztást, bőrradírt egy hétig.
 • Ne epilálj a kezelt területen (gyantával, csipesszel, vegyszerrel) 1 hétig vagy a következő kezelésig!
 • Tartsd a kezelt felületet tisztán és szárazon.
 • Tartsd be az általam ajánlott utóápolási protokollt!

Mikor nem végezhető el a kezelés?

 • Terhesség és szoptatás alatt
 • Lázas állapot idején.
 • Cukorbetegség, epilepszia, kemoterápia esetén.
 • Aktív bőrbetegség, egyéb daganatos betegség esetén.
 • Autoimmun betegség esetén(pl. scelozis multiplex, pajzsmirigy probléma nem jelent gondot)
 • Keloidos (sebzés helyén kialakuló hegdaganat) és hypertrophiás (behúzódó hegek) sebgyógyulási hajlam esetén.
 • Aktív herpesz helyén.
 • Nyílt sebek, sérülések helyén.
 • Melanoma (bőrből kiinduló rosszindulatú daganat) esetén.
 • Fokozott fényérzékenység (allergia), illetve fényérzékenyítő gyógyszerek szedése alatt (pl. retinoidok, barbiturátok, béta-blokkolók, non-szteroid gyulladáscsökkentők, steroid gyógyszerek vagy krémek használata a területen) esetén.
 • Barnított bőr esetén (a kezelés előtt lehetőleg 3 hétig kerüld a napozást, szoláriumozást, barnítókrémek alkalmazását).

A beavatkozás elutasításának jogát fenntartom, amennyiben bármilyen, a páciens egészségét, biztonságát veszélyeztető körülményt észlelek.

A vendégek a beavatkozás napján a kezelés előtt egy beleegyező nyilatkozatot töltenek ki. Kérlek alaposan olvasd át, hogy tudd, mire kell majd számítanod. (Én viszem majd a kezelés napján, akkor kerül aláírásra is.)

Beleegyező nyilatkozat

A lézeres eltávolítás készítésnek első és nem elhanyagolható lépése a vendég teljes körű informálása a procedúra részleteiről. A vendég aláírásával jóváhagyja, hogy a beavatkozással kapcsolatban minden kérdése megválaszolásra került, utóápolási tanácsokat maradéktalanul betartja.

Felelősségem teljes tudatában kijelentem:

 • Tudomásul veszem, hogy a lézeres eltávolítás sikeressége függ a tetoválásom színétől, erősségétől, mélységétől, a betetovált pigment minőségétől, mélységétől, egészségügyi állápotomtól és bőrtípusomtól is.
 • Tudomásul veszem, hogy az eltávolítás hosszadalmas folyamat is lehet, a kezelések száma előre pontosan nem meghatározható.
 • Tudomásul veszem, hogy carbon lézer kezelés hetente végezhető, hard lézeres eljárás pedig 4-6 hetente. A folyamat gyorsítására a bőr megóvása érdekében nincs lehetőség.
 • Tudomásul veszem, hogy új tetoválás készítésére attól függően van lehetőség, hogy a bőr hogyan reagál a lézeres kezelésekre. Hard lézer kezelés után legkorábban 3-6 hónap regenerációs időszak kivárása után van lehetőség újratetoválni.
 • Tudomásul veszem, ha sokszor, sokféle technikával és gyenge minőségű pigmenttel vagy camouflage (testszínű pigmenttel történő takarás) technikával készült tetoválásom van, az eltávolítás során előfordulhat, hogy olyan színmódosulás áll be, melyet nem tudunk tovább kezelni.
 • Elfogadom, hogy a bőröm megóvása érdekében türelemmel állok a kezeléssorozathoz, és a gyorsaság helyett a biztonságos gépbeállítást és erősséget választom akkor is, ha így lassabban jön a siker.
 • Tudomásul veszem, hogy sokszor nem maga a lézeres eljárás okoz esetleges bőrhegesedést, hanem a korábban készített tetoválások hagytak hátra maradandó károsodást. Erre sokszor csak az eltávolítás során derül fény.
 • Elfogadom, hogy újratetoválás esetén a szemöldököm színe a lézeres beavatkozások után hidegebbre és a számítottnál világosabbra gyógyulhat.
 • Tudomásul veszem, hogy erős, satíros, heges tetoválásom helyére nem biztos, hogy készíthető új sminktetoválás, hisz a bőr állapota és befogadóképessége véges.

Kezelés során/után előfordulhatnak az alábbi bőrtünetek, mellékhatások:

 • átmeneti bőrpír kialakulása
 • átmeneti bőrelszíneződés, véraláfutás a kezelés területén,
 • a bőr esetleges égési sérülése,
 • látászavar (a lézer szembejutás estén, de ezt szenüveggel gondosan óvjuk!),
 • a kezelés nem teljes mértékben való hatásossága,
 • a kezelés során jelentkező hőérzet,
 • a kezelt terület átmeneti viszketése, enyhe vérzés,
 • a terület ödémásodása, duzzanat,
 • a tetoválás színének módosulása ( pirosról szürkésre/lilásra vált, szürkéről/kékről pirosasra, narancsra vált)
 • a szemöldökszőr szálai kiszőkülnek, mely 2-3 hét után fokozatosan visszabarnul.

A kezelés során és után fellépő mellékhatásokat tudomásul vettem és elfogadom.

Állapotfelmérés

Elmúlt már 18 éves?

Terhes, vagy próbál teherbe esni?

Fogyasztott alkoholt az elmúlt 24 órában?

Szed bármilyen gyógyszert rendszeresen, vagy az elmúlt 24 órában?
Ha igen, jelezze az orvosság nevét

Az elkövetkezendő 3 hónapban tervez nyaralást?

Rendszeresen szoláriumozik?

Kezelik-e bármilyen betegséggel?
Ha igen mivel?

Volt e már korábban tetoválás eltávolítása?
Ha igen, milyen eljárással? (Lézer, kémiai kioldás, egyéb?)

Kérlek húzd alá, mely kondicíokkal rendelkezel.
(VASTAGON SZEDETT KONTRAINDIKÁCIÓK ESETÉN NEM TETOVÁLHATUNK!)

– Isotretinoidok szedése alatt (pl. roaccutan)
– Retinol tartalmú háziápolás (6 héttel az eltávolítás előtt fel kell függeszteni!)
Diabétesz
– Kóros sebgyógyulás

– Pszoriázis (pikkelysömör)
– Ekcéma a kezelt területen
– Anyajegy a kezelt felületen (kihagyás esetén lézerezhető)
– Keloid 
– Várandósság
– Kóros sebgyógyulás
– Szoptatás
– Epilepszia
– Betegség, láz
as állapot
– Vérhígító szedése 
– Lidocain érzékenység
– Pajzsmirigy problémák
– Sebboreás dermatitisz: (hajas fejbőr, hámlása, viszketés, irritációja, mely a szemöldöknél is előfordulhat )
– Covid oltás 2 héten belül
– Melanóma esetén
– Aktív herpesz a kezelt területen
– Seb a kezelt területen
– Fiatalkorú 
– Elfogyasztott tudatmódosító/alkohol 
– Nyaralás 1 hónapon belül
– Idegrendszeri megbetegedés
– Keringésben fennálló fertőzés
– Friss botox vagy hialuron savas töltések (legalább 4 hetet várni kell)
– Vérzékenység (szalicil, heparin, kumarin)
– Magas vérnyomás
– Véraláfutásra való hajlam
– Antibiotikum szedés alatt
– Fényérzékeny állapot
Mélyvénás trombózis kezelés alatt
– Csökkent immunológiás állapot
– Daganatos megbetegedés
– Bőrfertőzés
– Pánikbetegség, pániokolásra való hajlam
– szteroid gyógyszer szedése alatt

 

A kezeléssel kapcsolatos részletes tájékoztatót írásos formában megkaptam, elolvastam, megértettem és az esetlegesen felmerülő kérdéseimre is megfelelő választ kaptam szóban is. A kezelés előtt kitöltött tesztlapon szereplő kérdésekre a valóságnak megfelelően válaszoltam és kijelentem, hogy fényérzékenyítő gyógyszert a kezelés előtti időszakban és jelen pillanatban sem szedek.

 • A felsorolt kontraindikációk mindegyike befolyásolhatja a lézeres eltávolítás gyógyulását, ezek tudatában is saját felelősségemre vállalom a kezelést.
 • Tudomásul veszem, hogy köteles vagyok tájékoztatni a kezelést végző szakembert, a hormonális állapotot, a bőr állapotát befolyásoló gyógyszerek, gyógyhatású készítmények szedéséről, menstruációs ciklusról, terhességről, bőrbetegségről, fényérzékenyítő és bőrt elvékonyító kozmetikumokról és kozmetikai kezelésről, illetve minden olyan körülményről, amely a lézeres eltávolítás problémamentes elvégzését, eredményességét befolyásolhatja. Amennyiben a vendég ezt elmulasztja, a szolgáltatót felelősség nem terheli.
 • Nyilatkozom, hogy a lézeres eltávolítást saját kérésemre és beleegyezésemre végzik el. Aláírásommal elismerem és igazolom, hogy Réti Dóra (Réti Dóra E. V, mint szolgáltató) által elvégzendő lézeres eltávolítás folyamatával és árával tisztában vagyok, a kockázatokról és az utókezelésről teljes körű felvilágosítást kaptam írásban és szóban egyaránt.
 • A fentiekkel egyetértek, saját felelősségemre kérem a lézeres eltávolítás elvégzését a lehetséges mellékhatások, illetve a kezeléssel összefüggésben fellépő rendellenességek ismeretében a kezelést végző szakembert semmilyen felelősség nem terheli, kártérítési igényt nem támaszthatok vele szemben). Tudomásul veszem a kezeléssel járó következményeket, megértettem, hogy az eltávolítás utáni esetleges kockázatot a leggondosabb utóápolás mellett sem lehet teljeskörűen megjósolni. Meg vagyok győződve, hogy a remélt előnyök túlsúlyban vannak az elhangzott veszélyekkel szemben.

Bejelentkezés feltételei

Amennyiben az olvasottak során nem találtál semmilyen kizáró tényezőt, és szeretnél időpontot foglalni, az alábbiak szerint teheted meg

Jelentkezés menete, feltételei:

 – Jelentkezni erre a szolgáltatásra foglaló befizetése nélkül is tudsz. Minden esetben carbon lézer eljárással kezdünk, melynek díja majd a helyszínen fizetendő, 8.000ft. Ahogy a fenti tájékoztatóban írtam, megnézzük, hogyan reagál a bőröd, mennyire mozdul meg a pigment. A kezelési terved is ez alapján fogjuk meghatározni.   .
 – Az időpontod esetleges módosítására legalább 48 órával a beavatkozásod előtt van lehetőséged. 48 órán belüli lemondás esetén a következő alkalommal az elmaradt szolgáltatás díjának 50%-át pluszban ki kell fizetni. Ez esetben úgy tudok új időpontot biztosítani számodra, ha előtte befizeted az elmaradt és következő szolgáltatás díját előre.

– 15 percet meghaladó késés esetén az eltávolítást nem tudom elkezdeni, ez esetben azonban a szolgáltatás díját ki kell fizetni. 
– BETEGEN TILOS eltávolítást végezni így kérlek, ha lebetegedtél időben jelezd! Extrém esetben, nyomós indokkal 24 órával a kezelés időpontját megelőzően van lehetőséged az időpontot módosítani, és keresünk másikat.

– Ha a vendég jelen tájékoztatót nem olvasta el tüzetesen, vagy nem jelzi, ha van kizáró tényező, és az eltávolítás napján derül ki egészségügyi kontraindikáció, ami miatt nem végezhető el a kezelés, akkor a szolgáltatás díját meg kell fizetnie.

Az időpont véglegesítéséhez következő feltételeknek kell érvényesülni:

 – Válasz e-mailben elküldeni a következőket:

1. Kérlek, küldd vissza az alábbi mondatot: „ Az eltávolításra vonatkozó információkat, a bejelentkezés feltételeit, az elő és utóápolási tanácsokat, és a beleegyező nyilatkozatot elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom.”
Az alábbi kérdésekre a válaszokat: 
2. Kezelésed pontos dátuma és időpontja:
3. Kérlek küldj jó minőségű, éles fotókat közelről és teljes arccal együtt is, melyen látszik a tetoválásod állapota, színe, kopása. (Teljesen mindegy milyen, ne aggódj, csak én fogom látni, bizalmasan kezelem 🙂
4. Add meg a telefonszámodat!
5. Írd meg, hányszor volt tetoválva a szemöldököd, mikor előszőr és utoljára? Ha tudod írd meg milyen pigmenttel
(márka) készült? Volt e takarás (camouflage, test színű fedés), volt e már eltávolítva korábban? Ha igen mivel és mikor (lézer, kémiai kioldás, savas kioldás)?

2022.09.01-től CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET TUDOK KISZOLGÁLNI!
Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásai miatt nem származhat bevételem céges kifizetőtől.
A fentiek miatt a szolgáltatásom igénybevétele előtt mindenképp jelezd, amennyiben
nem magánszemélyként vagy őstermelőként szeretnéd azt igénybe venni, ugyanis ebben az esetben sajnos nem tudlak kiszolgálni!
Ennek elmulasztása esetén pedig magánszemélyként tudlak csak fogadni, így a szolgáltatás díjának kifizetése is magánszemélyként terhel, azaz nem áll módomban olyan számlát kiállítani, amelyen adószám szerepel.

Általános tájékoztató:

A kezelések elkészítésének helyszíne: Budapest 8. Kerület, Kisfaludy utca 28/b. 18-as kapucsengő. 1. emelet, balra a folyosó végén.
(KATTINTS A KÉPRE, ÉS MEGNYÍLIK AZ ÚTVONALTERVEZŐ!)

– Parkolni az utcában és a kis mellékutcákban fizetős övezetben lehet, hétvégén és munkaidő után nehezebben. Illetve a Corvin Pláza parkolójában bármikor kényelmesen, mely 2-3 perc sétára van.

– Kérlek az időpontodra időben érkezz. Ha picit előbb érkezel (5-10 perccel korábban) az nem probléma, de ha sokkal előbb (20-30 perccel) érkezik a vendég az kellemetlen. (Úgy érzem sietnem kell az előző vendéggel, sokszor emiatt ebédelni sem tudok) és az is kellemetlen, ha elkésik. Köszönöm, ha megérted. 15 percet meghaladó késés esetén kezelést nem tudom elkezdeni, a szolgáltatás díját azonban ebben az esetben is köteles a vendég megfizetni.

– Kérlek a kezelésre egyedül érkezz, ne hozz magaddal kísérőt. Olykor egy barátnővel való beszélgetés nagyon zavarja a munkát, illetve a gyerekek aktivitása mellett nehéz koncentrálni. Az arcodon dolgozom, maradandót alkotok, elengedhetetlen a nyugodt munka és maximális figyelem, valamint a lézeres eltávolítást védő szemüvegben végezzük, nem tartózkodhat más a szobában. Köszönöm, ha megérted.

Egy kis kötelező rész: adatkezelésre vonatkozó szabályok:

A jelentkező jelen nyilatkozattal hozzájárulását adja személyes adatainak szerződéskötés és / vagy számla kiállítás céljából történő kezeléséhez Réti Dóra E.V. részére (Székhely:  1084 Budapest, József utca 37. 2. em. 5/a  Adószám: 60348056-1-42.  E-mail: [email protected]), mint Adatkezelő.

Az Adatkezelő az adatszolgáltatást későbbi szerződéskötés előfeltételeként értelmez, így az adatkezelés jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja képzi. A személyes adatok köre és célja, amiket az Adatkezelő kér: név, lakcím – az azonosításhoz; telefonszám – a kapcsolattartáshoz, számlázási cím – a számla kiállításához.  Az adatokat a Szolgáltató a polgári jogi igény érvényesíthetőségének elévülési idejéig őrzi meg, ez a hatályos jogszabályok szerint 5 év.

Az érintett vonatkozó jogai: Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz, továbbá a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához.

A személyes adataihoz történő hozzáférést, azok módosítását vagy törlését, kezelésük korlátozását az adatok hordozhatóságát az alábbi módokon tudja kezdeményezni az érintett:
Telefonon: +36 70 318-7521
E-mailben: [email protected]

Az érintett megtagadhatja az adatok megadását, de ez azzal jár, hogy az Adatkezelő / Szolgáltató nem tud a szolgáltatás igénybevételéhez szerződést, számlát kiállítani, amelyek hiányában az érintett nem tudja igénybe venni a szolgáltatást.

Az  Adatokat az Adatkezelő a http://divatsminkes.hu/categoryadatkezelesi-tajekoztato címen is olvasható Adatvédelmi Tájékoztató szellemében kezeli, azokat kizárólag a könyvelést végző Adatfeldolgozó partner láthatja az Adatkezelőn kívül.