Púderes szemöldöktetoválás tájékoztatás

 

Első körben, hogy kizárjunk bármi esetleges dolgot, ami miatt nem tetoválhatunk, kérlek alaposan olvasd át jelen tájékoztatót, mely tartalmazza a szemöldöktetoválással kapcsolatos tudnivalókat, elő és utóápolási tanácsokat, foglalózásra és bejelentkezésre vonatkozó információkat és teendőket valamint a beleegyező nyilatkozatot is, melyet a tetoválás napján írnak alá a vendégek.

 • A tetoválás elkészítése 2 alkalom.
  Egy, az első beavatkozás (kb. 2-2,5 óra), a másik pedig a korrekció, (1-3 hónapon belül), ahol az esetleges kopásokat korrigáljuk (kb. 30-60 perc) Az időpontnál majd azt szoktuk ajánlani, ne essen egybe a menstruációval, vérzékenyebb, érzékenyebb lehet a vendég. Nem kizáró ok, ha nem tudod kiszámítani nem gond, csak ha lehet jobb, ha nem akkor készül.
 • A tetoválás ára jelenleg 95.000ft, melyből 25.000ft-ot kell előre fizetni foglalóként. Augusztus 1-től áremelés lép érvénybe! A tetoválás ára 110.000ft-ra emelkedik, melyből a foglaló 35.000ft. Augusztus 1-ig még a jelenlegi áron lehet foglalni minden idei időpontot szabad helyek függvényében! (A foglaló levonásra kerül a végösszegből, a fennmaradó összeget a tetoválás napján tudod majd fizetni készpénzben, bankkártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség.)
  Az ár tartalmazza az 1 korrekciót is. Amennyiben ezen felül plusz korrekciós alkalomra lenne szükség ( bizonyos bőrtípusoknál, erős vérzés esetén, valamint meglévő tetoválások fedésénél, lézerezett szemöldökök esetén gyakrabban fordul elő) az 20.000ft. (szintén 3 hónapon belül érvényes)
 • Általam készített tetoválások frissítése 1,5 éven belül (a tetoválás 1. alkalmától számolandó, nem a korrekciótól!) az aktuális árból -30% kedvezménnyel vehető igénybe. Ez alkalommal nincs szükség korrekcióra, így nem tartalmazza az ár. . (Amennyiben mégis szükséges, az kedvezményesen 20.000ft helyett 10.000ft)
  1,5 éven túli frissítés esetén az aktuális árból -10% örökös kedvezményt kapnak vendégeim. 
 • Más által készített meglévő tetoválások javítását, frissítését nem minden esetben tudom vállalni.
  Függ a meglévő tetoválás formájától, színétől, erősségétől. Csak akkor tudom vállalni, ha biztonságosan és szépen kivitelezhető. Ehhez általában konzultációra van szükség a tetoválást (és a foglalást) megelőzően. A konzultáció ára 10.000ft, és kb. 30-45 perc. Előtte azonban kérlek küldj jó minőségű éles képet teljes arccal együtt is, illetve közelről a szemöldökről, melyen jól látszik a tetoválás vagy kopás mértéke! Sokszor már kép alapján is kiderül, hogy tudom e vállalni vagy sem.
  Ha volt már tetoválva a szemöldököd, mindenképp jelezd!
 • Ha bizonytalan vagy a tetoválást illetően, bárki igénybe veheti a megelőző konzultációt, nem csak meglévő tetoválás esetén van rá lehetőség. Ha bizonytalan vagy, és a tetoválás napján derül ki, hogy mégsem szeretnéd elkészíttetni, abban az esetben ki kell fizetni a szemöldöktetoválás teljes összegét!

Mire számíthatsz, mire kell figyelni a tetoválás előtt és után?

 • Tetoválás során megsértett bőrfelület teljes regenerációja 28 napot vesz igénybe, általában ennyi idő szükséges a kiválasztott szín ’beéréséhez’, ez idő alatt az elkészített tetoválás jellegétől függően a szín, jelentős változáson megy keresztül mind színmélység, mind pedig színhőmérséklet szempontjából. A bőrben zajló immunfolyamatoknak köszönhetően némely esetben előfordulhat, hogy a pigment színe az első 3 hétben szinte láthatatlan. 6 héttel az első beavatkozás után az elért színt és formát újra szemrevételezzük a második kezelésen, a korrekción.
 • Amennyiben szükséges, a szín finom beállítása, illetve a forma apró mértékű változtatása ekkor még kivitelezhető. A tetoválást követően finom pörk-szerű heg keletkezik a kezelt felületen, amely 8-14 nap alatt válik le a szaruréteg felszínéről. Sminktetoválást követően 1 hónapon túl, de 3 hónapon belül van szükség a második kezelésre. Amennyiben úgy döntesz, hogy ennél későbbi időpontban jelensz meg a második alkalmon, a szolgáltatás térítésköteles.
 • Technikánként, és pigment típusonként munkánk színvégeredményét különböző időtartamra garantáljuk, erről részletes felvilágosítást adok. A sötétebb pigmentek tovább maradhatnak a bőrben, míg a világosak hamarabb kopnak, halványodnak. Így a világos hajú hölgyeknek várhatóan sűrűbben kell frissítésre járniuk. Kérlek, tartsd mindig szem előtt, hogy tetoválásodnak a legnagyobb ellensége a direkt UV-sugárzás, a garantált időtartam a fényvédett tetoválásokra érvényes!
 • A modern sminktetováló pigmentekkel átmeneti jellegű bőrszínezést kívánunk elérni. Mivel a pigmentek elszíneződés kíséretében kopnak ki a bőrből, a rendszeres színkorrekciós kezelés elengedhetetlen. A festék kopása egyedi jelleget mutat; festék, bőrtípus és az utóápolás függvényében személyenként igen változó. 1-3 éven belül azonban mindenképpen szükség van a forma és a szín felülvizsgálatára. Azt szoktam mondani, akkor érdemes frissítésre jönni, ha elkezd valami zavarni a tetoválásodon. Vagy a színe, vagy az erőssége, vagy ha a forma már kopottas és zavaró számodra. Van akinek már 1 év múlva szükséges, van akinek még 3 év múlva sem, igen egyedi. 
 • Az elszíneződés mértéke és színe függ a betetovált pigment színétől, a tetoválás erősségétől, a vendég bőrszínétől és a bőrtípusától, életmódbeli szokásoktól. Sötét szőrű vendégeknek a több feketét tartalmazó pigmentek miatt szürkülésre, hidegülésre kell számítani a kopási szakaszban. Szőke, világos szőrű vendégeknél kevésbé látványos a kopás, inkább csak hidegül, halványodik majd a tetoválás.

BEAVATKOZÁS ELŐTTI NAPOKBAN:

 • kerüljük az erősen hámoldó hatású készítmények használatát (AHA, gyümölcssav, retinol)
 • kerüljük az extrém UV-sugárzást
 •  hidratáljuk a tetoválandó felszínt, kerüljük a szoláriumot
 • 48 órán belül nem ajánlott fájdalomcsillapító gyógyszert bevenni ( pl: Advil, Algoflex, Nurophen, ibupruphen, cataflam stb. Amennyiben migrénes fejfájásod van vagy egyéb erős fájdalmad, inkább vegyél be gyógyszert ha muszáj, mert ha tetoválás közben zavaró testi fájdalmaid vannak, az igen kellemetlen és befolyásolhatja a formát is a homlok ráncolása stb.) 
 • kerüld az alkohol és drog használatát a tetoválás előtti 48 órában
 • ajánlott frissen mosott hajjal érkezni, mert a tetoválást 7-14 napig, a varasodási idő alatt nem érheti víz
 • Lehetőség van allergia teszt elvégzésére a fül mögött, a tetoválás előtt legalább 10 nappal. Ennek költsége 2000ft. (Pigment allergiával még soha nem találkoztam, de ha kételyeid vannak, lehetőséged van igénybe venni a tesztet.)
 • Magas dózisú C-vitamin (többezer mg) szedését függeszd fel legalább 1 héttel a beavatkozás előtt, mert vérzékenyebb tőle a bőr.
 • Antibiotikum szedése alatt és azt követő 2 hétben nem tetoválhatunk.
 • Kérlek ne szedd ki a szemöldököd a tetoválást megelőző pár hétben, csak ami nagyon mellette nő 🙂
 • Szemöldököt festetni 3-4 héttel a tetoválást megelőzően ajánlott utoljára, majd legkorábban 1 hónap múlva.
  Amennyiben ősz vagy világos a szemöldök szőröd, emiatt mindig festeteted és a tetoválást is ahhoz szeretnéd igazítani, abban az esetben kérlek festett szőrrel érkezz!  BEAVATKOZÁS NAPJÁN:

 • kerülj minden stimuláló hatású készítményt: alkohol, fekete tea, energiaital, kávé!
 • kerüld a vérthígító hatású gyógyszer vagy drog, alkohol használatát
 • nyugalommal és bizalommal érkezz hozzám
 • kérlek számolj azzal, ha sminkben érkezel, egy része le fog jönni, mert a pigment a beavatkozás során kenődik a homlokon, szemen és fröcsköl az arcra

TETOVÁLÁS UTÁN:

 •  3 hétig kerülj minden fertőzésveszélyes helyet, mint például uszoda, szauna, szolárium, fokozott izzadással járó sport
 • amíg a felületet var fedi, kérlek kerüld a vízben való ázást
 • ha a kezelt felületen duzzanatot észlelsz, használj steril jeges borogatást
 • tartsd be az ajánlott utóápolási protokolt
 • tilos a szoláriumozás, direkt napozás a tetoválás után 1 hónapig
 • a kezeléstől számítva várj 1 hónapot az első szemöldökfestésig
 • a sminktetoválás területén kerülj minden hámoldó kozmetikai eljárást vagy fényterápiát az első 1 hónapban
 • természetes UV-surgázás ellen MINDIG használj 50 SPF fényvédőt az adott területen
  (Találsz bioderma, vichy és laroche márkától könnyen használható, praktikus stifteket is, de bármilyen magas faktorszámú fényvédő megteszi)
 • ne kapargasd, ne dörzsöld a kezelt területet, mert kikophat a pigment
 • kérlek őrizd meg az utóápoló krémet, melyet adok, kelleni fog a korrekciós beavatkozás után is.

HA TÚL SÖTÉTNEK TALÁLOD A TETOVÁLÁS SZÍNÉT, TARTSD SZEM ELÖTT, HOGY A FRISS TETOVÁLÁS 30-50%-AL SÖTÉTEBB SZÍNT MUTAT, ÉS 10-AL VASTAGABBAT, MINT A GYÓGYULT VÉGEREDMÉNY LESZ!


Beleegyező nyilatkozat

Kérlek olvasd át, mert ebből derül ki, van-e kizáró tényezője a tetoválásnak!
A tetoválás napján kerül aláírásra, én viszem nyomtatva.

A tartós smink készítésnek első és nem elhanyagolható lépése a vendég teljes körű informálása a procedúra részleteiről. A vendég aláírásával jóváhagyja, hogy a beavatkozással kapcsolatban minden kérdése megválaszolásra került, utóápolási tanácsokat maradéktalanul betartja, és hogy a kifizetett összeg két kezelés költségeit fedezi: a tetoválást, és egy alkalom korrekciót.

Amennyiben két kezelésen felül a végeredmény további felülpigmentálást igényel, azt térítés fejében tudja igénybe venni. Az utóápolási tanácsok figyelmen kívül tartása, illetve az egészségügyi állapot nagymértékben befolyásolja a kész munka végeredményét és időtállóságát.

Felelősségem teljes tudatában kijelentem,

 • hogy az első beavatkozást követő 4-12 héten igénybe beveszem a második beavatkozást, a korrekciót, melyet tartalmaz az ár
 • tudomásul veszem, hogy a kezelés ára 1 korrekciós kezelést tartalmaz. Amennyiben ezen felül szükséges plusz korrekciós kezelés, az térítés köteles.
 • amennyiben a korrekciós alkalmon nem jelenek meg, vagy késésem meghaladja a 15 percet, tudomásul veszem, hogy az ingyenes korrekciót elveszítem, így másik alkalommal az új időpont térítés köteles. 
 • megértettem, hogy az első kezeléstől számított első négy hétben korrekciós kezelés nem végezhető, illetve ebben a regenerációs időszakban sérülés vagy fertőzés nem érheti a bőrfelszínt. Ebben az időszakban bőrfelületre érkező extrém UV-sugárzás (szolárium, nyaralás) a pigment szín hidegülését (szürkülés, lilulás, kékülés) okozhatja
 • tudomásul veszem, hogy a betetovált pigment nem lesz ugyanolyan színű, mint az üvegben, vagy, mint a bőrfelületre kenve színpróba céljából
 • tudomásul veszem, hogy a szemöldököm formájához mérten lehet kialakítani a tetoválás formáját. Extrém aszimmetria, erős mimika és az arc bizonyos adottságai esetén nem lehet tökéletesen egyforma szemöldököt készíteni!
 •  ugyanaz a pigment mindenki bőrében más erősségű és árnyalatú lehet, a végleges szín a kezelést követően minimum 4 héttel alakul ki
 • A tetoválás élettartama a bőr színének, korábban készitett tetoválás esetén a maradék pigment tartalmának, az újonnan betetovált pigment nyersanyagának, illetve a tetovált pigment mennyiségének és a teljes élettartam alatt ért UV mennyiség függvénye
 • A modern sminktetováló pigmentekkel átmeneti jellegű bőrszínezést kívánunk elérni. Mivel a pigmentek elszíneződés kíséretében kopnak ki a bőrből, tudomásul veszem, hogy a rendszeres színkorrekciós kezelés elengedhetetlen. A festék kopása egyedi jelleget mutat; festék, bőrtípus és az utóápolás függvényében személyenként igen változó. 1-3 éven belül azonban mindenképpen szükség van a forma és a szín felülvizsgálatára
 • Tudomásul veszem, hogy az elszíneződés mértéke és színe, függ a betetovált pigment színétől, a tetoválás erősségétől, a vendég bőrszínétől és a bőrtípusától. Sötét szőrű vendégeknek a több feketét tartalmazó pigmentek miatt szürkülésre, hidegülésre kell számítani a kopási szakaszban. Szőke, világos szőrű vendégeknél kevésbé látványos a kopás, inkább csak hidegül, halványodik majd a tetoválás.
 • Tetoválásom színe, formája és alkalmazott technikája részletesen bemutatásra került, és én belegyezésemet adom a megbeszélt forma és szín alkalmazására. Felvilágosítást kaptam arról, hogy a színek az idő múlásával elszíneződhetnek, illetve ezen elszíneződések javítási lehetőségeiről. A színkorrekciós kezelések időpontját kezelő tetoválóm határozza meg.
 • 1,5 éven belül a színkorrekciós kezelések ára 70%-a az éppen aktuális árnak, 1,5 éven túl 90%-a az éppen aktuális árnak. (Az időtartam az első beavatkozás dátumától számítandó, nem a korrekciótól!)
  A frissítések általában nem igényelnek korrekciót. Amennyiben erre mégis szükség van, kedvezményesen 10.000ft. 
 • Tudomásul veszem, hogy a tetoválásom színgyógyulása, élettartalma nagyban függ a bőrtípusomtól, általános egészségügyi állapotomtól, és az utóápolás betartásától is.
 • Friss sminktetoválásom színe a kezelés után egy hétig akár 50%-al sötétebb lehet. A var leesése után a pigment színe 20-50%-al felvilágosodhat a végleges állapothoz képest, színe ekkor még lehet pirosas, lilás, majd a következő hetekben a szín fokozatosan beérik, és eléri a kívánt színt. Ez az alkalmazott technika és tetovált terület függvénye.
 • Az utóápolásra vonatkozó utasításokat írásos formában megkaptam, és megértettem, hogy ennek betartása közös érdek
 • Tájékoztatást kaptam arról, hogy bizonyos esetekben (érzékeny, rosaceás és idős bőröknél gyakrabban) a beavatkozás közben vérzés vagy véraláfutás keletkezhet a bőrfelszínen, ami megnehezíti a tetováló munkáját. Elfogadom, hogy ennek következményeképpen előfordulhat, hogy a tetoválás alul gyógyul majd, túl világos lesz, mert nem tudni mennyi pigment jutott be a bőrbe, és az esetleges kopás javítása a korrekción lehetséges.
 • Hozzájárulok, hogy a kezelés alatt készített fotókat adatmegőrzésre és marketing célokra a munkát végző sminktetováló felhasználhatja:

Akár arccal együtt                                         csak szem fotó

Kezelés után a következő mellékhatások felléphetnek:

 • kezelt felület közvetlen környezetében kialakult pirosság vagy kifehéredett felszín
 • ritka esetben véraláfutás (idősebb vendégek esetén azonban sokszor elkerülhetetlen), duzzanat előfordulhat
 • nagy mennyiségű érzéstelenítő igénye esetén fejfájás, szédülés
 • a kezelés alatt enyhe fájdalom jelentkezhet, melyet általam hozott érzéstelenítő készítménnyel a beavatkozás alatt csillapítok. Bármely bódító hatású vagy fájdalomcsillapító készítmény szedése növeli a vérzés és véraláfutás kockázatát, ezért fogyasztása nem célszerű a folyamat előtt illetve alatt
 • hogy plasztikai sebészeti eljárások, botox és töltőanyagos kezelések illetve implantátumok megváltoztathatják a tetoválás pozícióját és formáját.

Allergia teszt

 • Az allergia teszt lehetősége fel lett ajánlva számomra. Amennyiben ezt a formanyomtatványt allergiateszt igénybevétele nélkül aláírom, a kezelőt az esetleges felmerülő allergia esetén felelősség nem terheli.
 • Tudomásul vettem, hogy a vas-oxidokat tartalmazó pigmentek egyes embereknél allergiás reakciókat válthatnak ki. Ennek elkerülése végett kezelés előtt 10 nappal allergia teszt végezhető fül mögötti vagy egyéb területen.
 • A fül mögött vagy egyéb bőrterületen végzett allergia teszt eredményei 24-48 órán belül láthatóak. Amennyiben az allergiás válaszreakció beindul, a teszt területén enyhe gyulladás jelentkezhet, amely eltávolítja a pigmentált festéket a területről.
 • Esetenként előfordulhat, hogy a kezelt páciens akár hónapokkal, évekkel a kezelés után produkál allergiás reakciót. Ennek felelősségét a sminktetoválónak nem áll módjában felvállalni.

Állapotfelmérés                                                            

Elmúlt már 18 éves?      IGEN/ NEM
Terhes, vagy próbál teherbe esni?                                                                 IGEN/ NEM
Fogyasztott alkoholt az elmúlt 24 órában?                                                 IGEN/ NEM
Szed bármilyen gyógyszert rendszeresen, vagy az elmúlt 24 órában?                                         IGEN/ NEM
Ha igen, jelezze az orvosság nevét  
Az elkövetkezendő 3 hónapban tervez nyaralást?                                       IGEN/ NEM
Rendszeresen szoláriumozik?                                                                       IGEN/ NEM
Kezelik-e bármilyen betegséggel?                                                                IGEN/ NEM
Ha igen mivel?            
Volt e már szemöldöktetoválása?  IGEN/ NEM

(Helyreállító, átalakító pigmentálás esetén a régi tetoválás befolyásolhatja a felhasznált festék színét, valamint a forma változásából eredő részek fedése esetében eltérést mutathat a bőr eredeti színéhez képest. Ezért a kialakuló színért Réti Dóra Ev. nem vállal felelősséget)

(Vastagon szedett kontra indikációk esetén nem tetoválhatok!)


Isotretinoidok szedése alatt (pl. roaccutan)
Retinol tartalmú háziápolás (2-3 héttel a tetoválás előtt fel kell függeszteni!)
– Diabétesz
– Kóros sebgyógyulás
– Pszoriázis (pikkelysömör)
– Ekcéma
Glaucoma 
Anyajegy a kezelt felületen (kihagyás esetén tetoválható)
Keloid 
Várandóság
– Kóros sebgyógyulás
Szoptatás
Epilepszia 
Vérhígító szedése (elhagyás esetén tetoválható orvosi beleegyezéssel)
– Lidocain érzékenység
– Pajzsmirigy problémák
– Sebboreás dermatitisz: (hajas fejbőr, hámlása, viszketés, irritációja, mely a szemöldöknél is előfordulhat )
Mindenképp jelezd, megfontolandó a tetoválás
– Covid oltás 2 héten belül
– Fémérzékenység

Fiatalkorú 
– Elfogyasztott gyógyszer
Elfogyasztott tudatmódosító/alkohol 
– Nyaralás 1 hónapon belül
– Idegrendszeri megbetegedés
Keringésben fennálló fertőzés
– Botox vagy implantátum
– Vérzékenység (szalicil, heparin, kumarin)
– Magas vérnyomás
Rosszindulatú szívritmuszavar
– Véraláfutásra való hajlam 
Antibiotikum szedés alatt (és azt követő 2 hétben)
– Fényérzékeny állapot
Mélyvénás trombózis kezelés alatt
– Csökkent immunológiás állapot
Daganatos megbetegedés
– Bőrfertőzés
– Pánikbetegség, pánikolásra való hajlam
– szteroid gyógyszer szedése alatt
 • A felsorolt kontraindikációk mindegyike befolyásolhatja a tetoválás gyógyulását, ezek tudatában is saját felelősségemre vállalom a tetoválás elkészítését.
 • Tudomásul veszem, hogy köteles vagyok tájékoztatni a tetoválást végző szakembert, a hormonális állapotot, a bőr állapotát befolyásoló gyógyszerek, gyógyhatású készítmények szedéséről, menstruációs ciklusról, terhességről, bőrbetegségről, herpeszre való hajlamról, illetve minden olyan körülményről, amely a tetoválás problémamentes elvégzését, eredményességét befolyásolhatja. Amennyiben a vendég ezt elmulasztja, a szolgáltatót felelősség nem terheli.
 • Nyilatkozom, hogy a sminktetoválást saját kérésemre és beleegyezésemre végzik el. Aláírásommal elismerem és igazolom, hogy Réti Dóra ( Réti Dóra E. V, mint szolgáltató) által elvégzendő sminktetoválás módszerével, folyamatával és árával tisztában vagyok, a kockázatokról és az utókezelésről teljes körű felvilágosítást kaptam írásban és szóban egyaránt.
 • A fentiekkel egyetértek, saját felelősségemre kérem a tetoválás elvégzését a lehetséges mellékhatások, illetve a kezeléssel összefüggésben fellépő rendellenességek ismeretében a kezelést végző szakembert semmilyen felelősség nem terheli, kártérítési igényt nem támaszthatok vele szemben). Tudomásul veszem a kezeléssel járó következményeket, megértettem, hogy a sminktetoválás utáni esetleges kockázatot a leggondosabb utóápolás mellett sem lehet teljes körűen megjósolni. Meg vagyok győződve, hogy a remélt előnyök túlsúlyban vannak az elhangzott veszélyekkel szemben.

Szemöldöktetoválás időpont foglalózás

Amennyiben az olvasottak során nem találtál semmilyen kizáró tényezőt, és szeretnél időpontot foglalni, az alábbiak szerint teheted meg

Jelentkezés menete, feltételei:

 – Jelentkezni a szemöldöktetoválásra 25.000ft foglaló befizetésével lehet, melyet átutalással tudsz megtenni.  
E-mailen billingó programon keresztül fogsz kapni egy számlát. A megkapott számlán szerepel majd a számlaszámom. Kérlek a számla sorszámát és a nevedet tüntesd fel a közlemény mezőben.

– Tájékoztatlak, hogy ha jelentkezel a tetoválásra, nem előleget fizetsz, hanem foglalót. Ez biztosíték arra, hogy te megjelensz a közösen választott időpontban a tetoválásra, én pedig nem adom ki másnak a helyet, és várlak a megbeszélt időpontban.
 – Az időpontod esetleges módosítására egyszer van lehetőséged, és legalább 48 órával a beavatkozásod előtt. Ha egynél többször kerül módosításra az időpont, vagy 48 órán belüli a lemondás, vagy meg nem jelenés esetén, a foglaló elveszik!
Természetesen, ha valamilyen okból én nem tudok megjelenni a megbeszélt időpontban, a foglaló visszafizetésre kerül, vagy igény szerint nézünk másik időpontot.
– 15 percet meghaladó késés esetén a tetoválást nem tudom elkezdeni, és ebben az esetben a foglaló elveszik.
Jelentkezés esetén a foglaló befizetésekor ez automatikusan érvénybe lép, kérlek, vedd figyelembe!
– Onnantól fix az időpontod, hogy a foglaló befizetésre került. Erre a kiválasztott időponttól számítva 3 nap áll rendelkezésedre, ha ez idő alatt nem érkezik be a foglaló, a hely újra kiadó.
BETEGEN TILOS TETOVÁLTATNI, így kérlek, ha lebetegedtél időben jelezd, hogy a foglalód ne vesszen el! Extrém esetben, nyomós indokkal 24 órával a tetoválás időpontját megelőzően van lehetőséged az időpontot módosítani, és keresünk másikat.
– Az ár egy alkalom ingyenes korrekciót tartalmaz, mely 4-12 héten belül érvényes. 12 héten túl frissítésnek minősül, tehát 1,5 éven belüli ár számolandó! További korrekciós alkalmak igénybe vehetőek amennyiben szükséges, melynek díja 20.000ft. A korrekciós alkalmat 48 órán beül van lehetőség lemondani (Nyomós indokkal 24 órán belül.) Ellenkező esetben az ingyenes korrekció térítés köteles (20.000ft). 15 percet meghaladó késés esetén a korrekciót nem tudom elkészíteni, ez esetben új időpontot szintén térítés ellenében tudok biztosítani. 

Ha a vendég jelen tájékoztatót nem olvasta el tüzetesen, vagy nem jelzi, ha van kizáró tényező és a tetoválás napján derül ki egészségügyi kontraindikáció, ami miatt nem tetoválhatunk, vagy bizonytalan, de nem vette igénybe a konzultációt és a tetoválás napján mégsem szeretné a tetoválást, akkor a tetoválás teljes árát meg kell fizetnie!
– Ha egyéb okokból nem kerül sor a tetoválásra a lefoglalt időpontban, (pl. nem kivitelezhető szépen, bőrtípus miatt nem javasolt, a vendég nem vállalja be az optimális forma érdekében a picit több szőrveszteséget, egyéb ok) akkor a tetoválás árának az 50%-át kell megfizetni.

(Amennyiben a nyári időszakban érdeklődsz a tetoválással kapcsolatban kérlek vedd figyelembe, hogy a fényvédelemre a gyógyulási szakaszban fokozottan kell ügyelni, valamint nem érheti víz kb. 2 hétig. Érdemes megfontolni tudsz e/szeretnél e rá vigyázni a napfényes időszakban. Nyaralást belekalkuláni és a korrekciót a tetoválástól számított 6-8 hét múlva. Ha nem, akkor ősszel ajánlom inkább az elkészítését.)

Munkaidőm:
hétfőtől-csütörtökig 10:30-17:00-ig
(Ezáltal tetoválás esetén 14:30 az utolsó kezdési lehetőség, korrekció esetén 16:00)

Időpont foglaláshoz kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot! Ezt követően megkapod a foglaló számlát, és  keresni foglak, hogy pontosítsuk a tetoválásod időpontját.


 
(Ha szemöldök és ajaktetoválásra is szeretnél időpontot foglalni, elég csak az egyik űrlapot kitölteni. Ez esetben kérlek írd meg azt is, hogy egy napon szeretnéd-e a két területet.)(A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!
)
(Ha nem sikerül képet feltöltened, kérlek próbálj képernyő fotót készíteni a telefonoddal adott fényképről, és azt csatolni!)
Jpg, png formátumot biztosan elfogad, jpeg-et sajnos nem mindig!

Kérlek figyelj rá, hogy az e-mail címed helyesen add meg.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
Csatolj magadról jó minőségű éles képet és közelről a szemöldöködről is. Legfeljebb 4 fájlt tudsz feltölteni.
Add meg a hónapot. Több lehetőséget is írhatsz vesszővel elválasztva.
Nem kötelező, de ide írhatsz olyan megjegyzést amit fontosnak tartasz megosztani velem.

 

2022.09.01-től CSAK MAGÁNSZEMÉLYEKET TUDOK KISZOLGÁLNI!
Kisadózó vagyok, így a 2022. évi XIII. törvény 2022.09.01-től hatályos előírásai miatt nem származhat bevételem céges kifizetőtől.
A fentiek miatt a szolgáltatásom igénybevétele előtt mindenképp jelezd, amennyiben
nem magánszemélyként vagy őstermelőként szeretnéd azt igénybe venni, ugyanis ebben az esetben sajnos nem tudlak kiszolgálni!
Ennek elmulasztása esetén pedig magánszemélyként tudlak csak fogadni, így a szolgáltatás díjának kifizetése is magánszemélyként terhel, azaz nem áll módomban olyan számlát kiállítani, amelyen adószám szerepel.

Általános tájékoztató:

A tetoválás elkészítésének helyszíne: Budapest 8. Kerület, Kisfaludy utca 28/b. 18-as kapucsengő. 1. emelet, balra a folyosó végén. 
(A Corvin Plázától 1-2 percre) 
(KATTINTS A KÉPRE, ÉS MEGNYÍLIK AZ ÚTVONALTERVEZŐ!)

– Parkolni az utcában és a kis mellékutcákban fizetős övezetben lehet, hétvégén és munkaidő után nehezebben. Illetve a Corvin Pláza parkolójában bármikor kényelmesen, mely 2-3 perc sétára van.

– Kérlek az időpontodra időben érkezz. Ha picit előbb érkezel (5-10 perccel korábban) az nem probléma, de ha sokkal előbb (15-30 perccel) érkezik a vendég az kellemetlen. (Úgy érzem sietnem kell az előző vendéggel, sokszor emiatt ebédelni sem tudok) és az is kellemetlen, ha elkésik. Köszönöm, ha megérted. 15 percet meghaladó késés esetén a tetoválást nem tudom elkezdeni, és ebben az esetben a foglaló elveszik!
Korrekciós alkalmak esetén is érvény! Az új korrekciós időpont ebben az esetben térítés köteles!

– Kérlek a tetoválásra egyedül érkezz, ne hozz magaddal kísérőt.
Olykor egy férj „hozzá nem értése :)”,  vagy a tervezés / tetoválás közben a barátnővel való beszélgetés nagyon zavarja a munkát, illetve a gyerekek aktivitása mellett nehéz koncentrálni. Az arcodon dolgozom, maradandót alkotok, elengedhetetlen a nyugodt munka és maximális figyelem. Köszönöm, ha megérted. 

 


Szemöldöktetoválás utóápolás.
Mire kell figyelned?

 • A friss tetoválásod mindig nagyon erős és merev, karakteres, és színtől függően sokszor
  vöröses. A gyógyulás során 20-50%-al felvilágosodik, a színe hidegül, a forma finomodik, és picit zsugorodik is, tehát vékonyodik. Kérlek, ezt tartsd szem előtt, és ne ijedj meg a kezelés napján, nem marad olyan.
 • A tetoválásod az első 1-2 napban még sötétebb lesz, var képződik a tetején, ami majd ezt követően be fog repedezni és le fog hámlani, potyogni fog. Darabkákban fog lehullani. A teljes gyógyulás 8-14 napot vesz igénybe átlagosan.
 • A vart TILOS!!! tépkedni, kapargatni, vakargatni, simogatni, piszkálni! Semmilyen módon nem szabad elősegíteni a leválást. Pigment kiesést okozhat, és a bőr is megsérülhet alatta, ami nehezen gyógyul!
 • Közvetlen a lehámlás után a tetoválásod nagyon világos lehet. Ebben az állapotban a színe lehet pirosas vagy lilás is, a betetovált pigmenttől függően.  NE IJEDJ MEG! Nem dobta ki a bőröd, nem színeződött el, ez teljesen normális, így gyógyul.
 • A 4. hétig a tetoválásod színe változhat. Elkezd gyógyulni és eléri szép lassan a végleges színét, barnaságát. Úgymond beérik a szín.
 • Ha a tetoválásodból otthon az első nap még szivárog a szövet nedv, minimálisan nedves vattával óvatosan át kell tapogatni a szemöldököt aznap 2-3-szor.
 • Otthon az általam adott utóápolóval kell kenni a szemöldököd napi 1-szer, reggelente a tetoválást követő harmadnaptól. (Tehát ha pl. hétfőn voltál, szerda reggel kenheted be először.) NAGYON VÉKONYAN! fülpiszkálóval. Az utolsó vardarabka leesése után el lehet hagyni az utóápolót, nem kell tovább kenni. 
 • A friss tetoválásod a var leeséséig minimum NEM ÉRHETI VÍZ, valamint kerülni kell minden egyéb krémet, kozmetikumot! TEHÁT SEMMI NEM KERÜLHET A SZEMÖLDÖKÖDRE kb. 2 hétig, csak az utóápoló vékonyan. Ha ezt nem tartod be, felázhat a tetoválás, ami kidobja a pigmentet, és nagyobb a felülfertőződés veszélye is! Vigyázz a sminkelésre, főleg az alapozásra, ne menjen rá, majd a sminked lemosására is (pilla spirál stb). Napi arcápolási rutinodnál is óvatos legyél, kerüld ki a tetovált területet amíg varas!
 • A felülfertőződés miatt kerüld a wellness, szauna, közös fürdők, uszoda, szabadtéri tavak használatát a gyógyulásig.
 • Az extrém UV sugárzás a tetoválásod legnagyobb ellensége! Elszíneződhet, kékesen, lilásan gyógyulhat. TILOS szoláriumozni, direkt napozni a beavatkozást követő 1 hónapban. Ezt követően pedig MINDIG magas faktorszámú fényvédőt kell használni, ha extrém uv-nak teszed ki a szemöldököd. Ha napra kell menned friss tetoválásoddal, 2 hétig csak kalappal/baseball sapival védekezz, ezt követően pedig már fényvédőzheted is.
 • Szemöldököt festetni/szedetni/gyantázni, kozmetikushoz arckezelésre menni csak a teljes gyógyulást követően ajánlott. (minimum 4-6 hét)
 • Ne feledd, ha bármi egyenetlenség, kopás keletkezik a gyógyulás ideje alatt, jobban kidobja a bőröd a pigmentet, picit sötétebbet, vastagabbat szeretnél, a korrekciós kezelés pont emiatt van 🙂 Mindent tudunk javítani, korrigálni.

Egy kis kötelező rész: adatkezelésre vonatkozó szabályok:

A jelentkező jelen nyilatkozattal hozzájárulását adja személyes adatainak szerződéskötés és / vagy számla kiállítás céljából történő kezeléséhez Réti Dóra E.V. részére (Székhely:  1084 Budapest, József utca 37. 2. em. 5/a  Adószám: 60348056-1-42.  E-mail: [email protected]), mint Adatkezelő.

Az Adatkezelő az adatszolgáltatást későbbi szerződéskötés előfeltételeként értelmez, így az adatkezelés jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja képzi. A személyes adatok köre és célja, amiket az Adatkezelő kér: név, lakcím – az azonosításhoz; telefonszám – a kapcsolattartáshoz, számlázási cím – a számla kiállításához.  Az adatokat a Szolgáltató a polgári jogi igény érvényesíthetőségének elévülési idejéig őrzi meg, ez a hatályos jogszabályok szerint 5 év.

Az érintett vonatkozó jogai: Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz, továbbá a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához.

A személyes adataihoz történő hozzáférést, azok módosítását vagy törlését, kezelésük korlátozását az adatok hordozhatóságát az alábbi módokon tudja kezdeményezni az érintett:
Telefonon: +36 70 318-7521
E-mailben: [email protected]

Az érintett megtagadhatja az adatok megadását, de ez azzal jár, hogy az Adatkezelő / Szolgáltató nem tud a szolgáltatás igénybevételéhez szerződést, számlát kiállítani, amelyek hiányában az érintett nem tudja igénybe venni a szolgáltatást.

Az  Adatokat az Adatkezelő a http://divatsminkes.hu/categoryadatkezelesi-tajekoztato címen is olvasható Adatvédelmi Tájékoztató szellemében kezeli, azokat kizárólag a könyvelést végző Adatfeldolgozó partner láthatja az Adatkezelőn kívül.