Online sminkvideós tagság – Vásárlási feltételek

3 hónapos nyári online sminkvideós oktatás

Általános tájékoztatás és a jelentkezés feltételei: 

– Az online sminkvideós oktatás zárt facebook csoportokban zajlik, ahova a tagsági díj befizetése után tudsz csatlakozni.
A csoport tagsági díja azért ilyen kedvező, mert ez nem egy professzionális videós megosztó rendszer ilyen formában. 
–  A videók élőben kerülnek megtartásra, ezáltal akkor mindig élesebbek, sajnos aki visszanézi vagy utólag csatlakozik a csoporthoz, neki homályosabb lehet picit, a facebook rontja a minőségét.
–  A 3 hónap alatt 10 oktató videó kerül megtartásra előre leegyeztetett időpontban. Június 15-től augusztus 31-ig zajlik majd a képzés, várhatóan hetente 1 videóval. A videók visszanézhetőek, de NEM KORLÁTLANUL! A képzés vége után még 3 hónapig lesznek elérhetőek, azaz november 30-ig tudod majd visszanézni az összes videós oktatást. Ezután a csoport törlésre kerül.
– A csoport tagoknak egyszeri 10% kedvezmény jár a Make-up Pro sminküzletbe, melyhez én adom le a tagok nevét az üzlet részére, arra hivatkozva tudod beváltani.
– Záró mondatként muszáj megjegyeznem, hogy az online oktatás nagyon hasznos tud lenni, de nem tudja helyettesíteni a személyes, gyakorlati képzést!
Az online sminkvideós tagság elsősorban végzett sminkeseknek, kozmetikusoknak, sminkes tanulónak szól, akik szeretnék tovább képezni magukat, szeretnének fejlődni, de lelkes amatőrök is jelentkezhetnek.
SMINKISKOLA TULAJDONOSOK, SMINKOKTATÓK, AKIK FOGLALKOZNAK SMINKOKTATÁSSAL (nem sminktanácsadás) SAJNOS NEM TUDNAK RÉSZT VENNI AZ OKTATÁSON! Köszönöm a megértést!

Fontos!

–  Az online videós oktatás nem minősül tanfolyami képzésnek. Ebből kifolyólag nem zárul vizsgával és nem jár érte semmilyen oklevél, tanúsítvány és minősítés sem. Az online oktatás résztvevője, ha még nem rendelkezik sminkes végzettséggel, nem nevezheti magát sminkesnek azért, mert részt vett ebben az oktatási közösségben.
– A videók megtekintését követően ezekre hivatkozva sminkesként nem tud elhelyezkedni.
Az oktatáson való részvétel nem helyettesíti a 115 órás sminkes tanfolyamokat, melyek elvégzését követően a résztvevők vizsgáznak, és képesek lesznek önálló sminkek elkészítésére.

– Az online videós oktatás nem egy tematikusan felépített anyag, amely nulláról megtanítja a résztvevőket arra, hogy hogyan lehetnek sminkesek, hanem sokkal inkább egy továbbképző vagy felfrissítő tudásanyag, amelynek során hónapról hónapra újabb és újabb témák kerülnek feldolgozásra a résztvevők igényeinek megfelelően.
A fentiek miatt a videós tagság résztvevői a tagságuk miatt nem minősülnek sminkes tanulónak, nem minősülnek a Réti Dóra sminkiskola tanulóinak, így a csoportban való tagság senkit nem jogosít fel arra, hogy bármilyen csatornán olyan kommunikációt folytasson, amely ezzel kapcsolatban félreértésre adhat okot.
– Szívesen fogadom az említéseket, de a szakmaiság megőrzése érdekében tanulómnak csak az nevezheti magát, akinek a fejlődését személyes tanfolyamon volt lehetőségem felügyelni és a sikeres vizsgát követően oklevéllel jutalmazni.

Köszönöm a megértést!

A 3 havi nyári sminkvideós tagság témai:

Menyasszonyi smink, érett bőr sminkelése, alkalmi sminkek, business/céges smink, hordható vendég sminkek, tusvonal, jolly joker sminktípus, mélyítővonal, extrább smink típus, kreatív smink, füstös szem, mire figyelj fotózásnál / beauty smink.
Felhasznált és bemutatott anyagok:
krém technika, aqua technika, ceruza technika, csillám, kristály, múpilla, tus, selyemfények stb. Márkák és anyagok említésével
Oktatók:
Veréb Barbi: fotós ismeretek és beauty smink
Réti Dóri: jolly joker smink, kreatív smink, alkalmai smink, mélyítővonal, tusvonal, extrább smink, hordható vendégsmink
Gali Reni: Menyasszonyi smink, érett bőr, business smink

Árak:

Van lehetőséged havonta fizetni azonban a 3 hónap egyben kedvezményes!

– Saját tanulóknak, vip programosoknak, régi klubtagoknak:
11.500ft/ hónap
32.000ft/ 3 hónap egyben

– Normál tagsági díj:
13.500ft/ hónap
36.000ft/ 3 hónap egyben

Ha nem tudod, hogy szeretnél e mind a 3 hónapon részt venni, fizess elő csak az első hónapra, és utána is el tudod dönteni! 🙂
Azonban ebben az esetben, ha nem maradsz klubtag a 2. és 3. hónapra, sajnos a videók számodra csak a második hónap első videójáig lesz visszanézhető!
A képzés június 15-én indul, de később is tudsz csatlakozni. A tagsági díj számodra ebben az esetben attól függ majd, mikor csatlakozol. Ha pl. júliusban, akkor vagy 3 havi tagságot tudsz vásárolni, vagy legalább 2 havi díjat be kell fizetned. (ez előző hónapot és az aktuális)

Amennyiben a fentiek tudatában szeretnél jelentkezni, kérlek teljesítsd a következő feltételeket:

Válasz e-mailben küld vissza a  következő információkat:

 1. Az alábbi mondatot: „A jelentkezéssel kapcsolatos tájékoztatót elolvastam, tudomásul vettem,a sminkvideós oktatás feltételeit elfogadom”
 2. Az átutalásos számlához szükségem van az adataidra:
  – Név (Cégnév):
  – Cím:
  – ( Adószám ha el szeretnéd számolni):
  – E-mail cím
 3. Végeztél nálam képzést, voltál e klubtag, van e VIP kártáyd?
  – Igen
  – Nem
 4. Havi előfizetést kérsz vagy 3 hónapot egyben?
 5. Foglalkozol sminkoktatással?

A befizetést a visszaküldött információk (benne az adatok) után fogod tudni intézni. Kapni fogsz egy átutalásos számlát e-mailen billingó programon keresztül tőlem, ami alapján utalni tudsz. Kérlek az utalásnál a közlemény rovatba tüntesd fel a neved, és a számla sorszámát.
A jelentkezésed a csoportba akkor fix, ha tagsági díj befizetésre került.
Havi előfizetés esetén hónap elején kapsz egy mailt, hogy szeretnél e klubtag maradni, és az alapján kapod további számláid.

 A facebook csoportokban ezeken a linkeken tudsz csatlakozni:
https://www.facebook.com/groups/retidorasminkiskolanyarivideostagsag

Kérlek, csak azután kérd a jelentkezés jóváhagyását, hogy a tagsági díjat rendezted.

A csoportba a sarokban ….. beállításoknál  az értesítések kezelése fül alatt állítsd be, hogy minden bejegyzésről szeretnél értesítést kapni, valamint hogy követed a csoportot. Így biztosan nem maradsz majd le semmilyen bejegyzésről és tartalomról 🙂

 És egy kis kötelező rész:

 Az adatkezelésre vonatkozó szabályok:

A jelentkező jelen nyilatkozattal hozzájárulását adja személyes adatainak szerződéskötés és / vagy számla kiállítás céljából történő kezeléséhez Réti Dóra E.V. részére (Székhely:  1084 Budapest, József utca 37. 2. em. 5/a  Adószám: 60348056-1-42.  E-mail: [email protected]), mint Adatkezelő.

Az Adatkezelő az adatszolgáltatást későbbi szerződéskötés előfeltételeként értelmez, így az adatkezelés jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja képzi. A személyes adatok köre és célja, amiket az Adatkezelő kér: név, lakcím – az azonosításhoz; telefonszám – a kapcsolattartáshoz, számlázási cím – a számla kiállításához.  Az adatokat a Szolgáltató a polgári jogi igény érvényesíthetőségének elévülési idejéig őrzi meg, ez a hatályos jogszabályok szerint 5 év.

Az érintett vonatkozó jogai: Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz, továbbá a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához.

A személyes adataihoz történő hozzáférést, azok módosítását vagy törlését, kezelésük korlátozását az adatok hordozhatóságát az alábbi módokon tudja kezdeményezni az érintett:
Telefonon: +36 70 318-7521
E-mailben: [email protected]

Az érintett megtagadhatja az adatok megadását, de ez azzal jár, hogy az Adatkezelő / Szolgáltató nem tud a szolgáltatás igénybevételéhez szerződést, számlát kiállítani, amelyek hiányában az érintett nem tudja igénybe venni a szolgáltatást.

Az  Adatokat az Adatkezelő a https://www.retidorasminkiskola.hu/adatkezelesi-tajekoztato/ címen is olvasható Adatvédelmi Tájékoztató szellemében kezeli, azokat kizárólag a könyvelést végző Adatfeldolgozó partner láthatja az Adatkezelőn kívül.