Várlak szeretettel természetes hatású ajaktetoválásra

Ezen menüpont alatt megismerkedhetsz a szolgáltatás részleteivel kapcsolatban. Sok-sok hasznos információt találsz a tetoválásról, arról mire számíthatsz, ha belevágsz, és megtudhatod mikor ajánlom számodra. Görgess lejjebb a részletekért. Ha még nem olvastad a bemutatkozásom, ismerj meg, mielőtt igénybe veszed a szolgáltatást 🙂

szájtetoválás

szájtetoválás

Mikor ajánlom és mikor válassz engem?
 • Ha elégedetlen vagy az ajkad formájával, vagy túl világos, egyenetlen a színe, nem olyan szép a széle, esetleg a sok herpesz okozta sérülés miatt már kontúrtalan, keress bizalommal!
 • 17 év sminkes szakmában eltöltött idő után gondos figyelmet fordítok arra, hogy a tetoválás előtt megtervezzük a legtökéletesebb formát, kiválasszuk a megfelelő színt, majd ezt követően elkészítsük az ajaktetoválást, mindezt a természetesség jegyében.
 • Ha szeretnél harmonikusabb megjelenést, magabiztosabb külsőt, várlak szeretettel lágy, természetes hatású aquarell ajaktetoválásra.

  Mikor válassz engem?
 • Ha a vágyad egy naturális, nem hivalkodó szájszín, mely épp csak kiemeli ajkaid.
 • Ha fontos számodra a természetes hatás, mely nem hivalkodó, nem túlzó, szinte észrevétlen arcodon.
 • Az általam készített szájtetoválások nem keltenek rajzos, túl rúzsos vagy túl kontúros hatást. Lágyak, szolidak, visszafogottak.

  Nagyon erős, túlrajzolt és tetovált hatású élénk, rikító, extrán telített rúzsozott hatású ajaktetoválások készítését nem vállalom.

Általános információk a szájtetoválásról

Mielőtt belevágsz, van néhány tudnivaló, amit mindenképp érdemes figyelembe venni.
 • Az aquarell ajaktetoválások élettartama 2-4 év. A tartósságot befolyásolja az adott ajak bőr típusa, a betetovált pigment erőssége, fedőképessége, életmódbeli szokások, egészségügyi állapot, a tetoválás erőssége/lágysága utóápolás betartása, illetve az Uv védelem betartása.
 • 2-4 év után a tetoválás nem tűnik el nyomtalanul egyik napról a másikra, ezt követően jön a “kopási idő”, ami akár további 3-5 év is lehet. Ezért van szükség a kozmetikai tetoválások frissítésére adott időközönként. A frissítésekre (kopások korrekciójára) kopástól függően kb. 2-4 éven belül szükség van! Ezt mindig adott technika és a választott pigment színe határozza meg.
 • Az ajaktetoválás nem kopik elszíneződve, csak a szín halványodik, megfakul, kissé élettelenebbé válik a szín.
 • Az ajaktetoválás elkészítése 2 alkalomból áll. Az első alkalommal megtervezzük a formát, kiválasztjuk a megfelelő színű pigmentet, majd elkészítem a tetoválást. Ez körülbelül 3-3,5 órát vesz igénybe. Majd 1-3 hónapon belül találkozunk egy korrekcióra, mely során megnézzük, hogy reagált a kezelés során a pigment a bőrben, az esetleges kopásokat, egyenetlenségeket, apró hiányokat korrigáljuk, és finom hangoljuk a színt. Ennek időtartama 1,5-2 óra.
 • Az eljárás minimális fájdalommal/kellemetlenséggel járhat csak, extrém fájdalommal nem kell számolnod, köszönhetően az erre a célra kifejlesztett krémeknek.
 • Minden szájtetoválás során új, akkor bontott steril tűk kerülnek felhasználásra.
 • A pigmentek melyekkel dolgozom prémium minőségű allergia mentes svájci termékek, melyek nem okoznak irritációt/allergiát!

Mikor tudom elkészíteni az ajaktetoválásod?

 • Jelenleg más által készített tetoválás frissítését, javítását, korrekcióját korlátozottan vállalom. Ez függ az előző tetoválás állapotától, színétől, erősségétől, és formájától. Minden esetben előzetes konzultációra van szükség, hogy el tudom e vállalni. Ezt megelőzően kérlek e-mailen, a az [email protected] mail címre küldj nekem jó minőségű éles képet arccal együtt is és közelről is, melyen csak a szád létszik.
 • Akkor tudlak fogadni, ha nincsenek komoly egészségügyi problémáid (pl: daganatos megbetegedés, fertőző betegség)
 • Ha nem vagy kismama és nem szoptatsz.
 • Ha anyajegy van a tetoválandó felületen, azt a részt ki kell hagynom, nem tetoválhatok rá. Ez esetben előfordulhat, hogy egy pici hiány marad a tetoválásban az anyajegy körül.
 • Az extrém Uv sugárzás a sminktetoválások legnagyobb ellenfele, ezt időpont foglalásnál kérlek vedd figyelembe!

  Mire kell számítanod a gyógyulási szakaszban?
 • A gyógyulás mindössze 3-4 napot vesz igénybe. Az első nap lehet az ajak duzzadt, másnapra azonban szépen leapad. A szín kezdetben intenzív, majd a hámlás csupán 2 napig tart. Ezután a szín kezdetben halvány és világos, a teljes pigment beépülés és a bőrregeneráció 28 napot vesz igénybe. A szájtetoválás végleges színe is ekkora alakul ki. Tehát maga az erős, túlzóan megtetovált hatású állapot, mindössze 3-4 napig tart.
 • Budapesten dolgozom a Corvin Plázánál

Sminktetoválás árak

Ajaktetoválás

105.000ft
Tartalmazza az 1 alkalom korrekció árát is 1-3 hónapon belül. Ezt követően a teljes ár 70%-a fizetendő!

Púderes szemöldöktetoválás

95.000ft
Tartalmazza az egy alkalom korrekció árát is, 1-3 hónapon belül! Ezt követően frissítésnek minősül!

Púderes szemöldöktetoválás frissítése 1,5 éven belül

65.000ft
Általam készített tetoválásokra érvényes! 1,5 éves időtartam az első beavatkozástól számolandó, nem a korrekciótól! lyen esetben általában nincs szükség korrekciós alkalomra. Ha mégis, kedvezőbb áron lehet igénybe venni, 10.000ft-ért.

Púderes szemöldöktetoválás frissítése 1,5 éven túl

85.000ft
Általam készített tetoválásokra érvényes! A 1,5 éves időtartam az első beavatkozástól számolandó, nem a korrekciótól! Az ár tartalmaz 1 alkalom korrekciót 1-3 hónapon belül.

Púderes szemöldöktetoválás és ajaktetoválás plusz korrekciós alkalmak

20.000ft
Ha nem volt elegendő egy korrekció, ezen a kedvező áron lehet plusz alkalmat igénybe venni. Bizonyos bőrök, egészségügyi problémák és javítások esetén előfordulhat, hogy szükség van rá.

Lézeres eltávolítás

10.000ft-25.000ft
Carbon lézer ára: 10.000ft/alkalom (hetente végezhető)
Hard lézer ára: 25.000ft. (4-6 hetente végezhető)

Konzultáció

10.000ft
Ha bizonytalan vagy, igény esetén a tetoválást megelőzheti egy konzultáció, melynek alkalmával egy látványtervet készítünk, hogy körülbelül mire számíthatsz a tetoválás formáját és színét illetően. Más által készített tetoválások frissítését csak konzultáció után tudom biztosra mondani, hogy el tudom e vállalni.

Munkaidőm:
Hétfőtől-csütörtökig 10:30-17:30-ig
(Ezáltal tetoválás esetén 14:30 az utolsó kezdési lehetőség, korrekció esetén 16:00)

Social media

Kövess 🙂

Megtalálsz az alábbi social media platformokon is. Kövess, ha szeretnél az újdonságokról, cikkekről, bejegyzésekről videókról, kedvezményekről elsőként értesülni.

Bejelentkezés

Időpontot foglalni az [email protected]
mail címen tudsz.
Kérlek írd bele a levélbe azt is, volt e már tetoválva a szád!

Ebben a vidóban betekintést nyerhetsz, nálam hogyan is készül az ajaktetoválás 🙂

Ajaktoválással kapcsolatos további hasznos információk

Ide kattintva a tetoválással kapcsolatos bejegyzéseim olvashatod, melyekben nagyon hasznos további információkat olvashatsz a beavatkozást illetően. Akár a gyógyulás tekintetében, akár azzal kapcsolatban, nálam hogyan is zajlik pontosan maga a tetoválás.

VENDÉGEIM VÉLEMÉNYEI