Sminktanácsadás – Tájékoztató, foglalási feltételek

Hogyan sminkeljem magam oktatás tájékoztató, foglalási feltételek

 • Az oktatás Budapesten zajlik a 8. kerületben a Kisfaludy utca 28/B szám alatt. 18-as a kapucsengő. 1. emelet, balra a folyosó végén. Világítás a lépcsőházban a lifttel szemben.
 • Parkolni az utcában és a kis mellékutcákban fizetős övezetben lehet, hétvégén és munkaidő után nehezebben. Illetve a Corvin Pláza parkolójában bármikor kényelmesen, mely 2-3 perc sétára van.
 • Az oktatást Varga Kincső tartja – sminkes, sminktanácsadó, kozmetikus.
 • Az önsminkelő oktatásra az első alkalommal kérlek hozd magaddal a már meglévő sminktermékeid, hogy át tudjuk nézni, meg tudjuk beszélni mi használható belőle, és mi az, amitől lehet érdemes lesz elbúcsúzni 🙂
  Az 1. alkalommal kapsz tőlünk egy 8 darabos ecsetkészletet. Amennyiben részt veszel a 2. és 3. alkalmon is, kérjük majd hozd magaddal legközelebb is. Jelentkezés, foglalózás:

  – Az 1. alkalomra 20.000ft foglaló befizetésével tudsz jelentkezni.
  – A 2. és 3. alkalomra 15.00ft a foglaló.
  Ez természetesen levonásra kerül a képzés árából. A fennmaradó összeget a tanfolyam napján készpénzben tudod rendezni.
  Utalással történő foglalózás esetén első körben egy számlát fogsz kapni tőlem vagy Kincsőtől e-mailen. A megkapott számlán szerepel majd a számlaszám, amire a foglalót fizetned kell. Kérlek a számla sorszámát és a nevedet tüntesd fel a közlemény mezőben.
 • Tájékoztatlak, hogy ha jelentkezel a képzésre nem előleget fizetsz,
  hanem foglalót. A foglaló NEM KERÜL VISSZAFIZETÉSRE lemondás, meg nem jelenés esetén függetlenül attól,hogy ennek mi az oka. Betegség, egyéb miatt időpont módosításra egyszer van lehetőség legalább 48 órával az oktatás előtt, ez esetben másik meghirdetett alkalmon tudsz részt venni a képzésen. 48 órán belüli lemondás esetén a foglaló sajnos elveszik. Mi így biztosítjuk számodra a helyet Köszönjük, te pedig azt, hogy megjelensz az általad választott képzésen. Köszönjük a megértést.
  – Természetesen, ha valamilyen okból én nem indítom el, a foglaló visszafizetésre kerül. Jelentkezés esetén a foglaló befizetésekor ez automatikusan érvénybe lép, kérlek, vedd figyelembe!
 •  Onnantól fix a helyed a képzésre, hogy foglaló befizetésre került. Erre a jelentkezési
  szándékodtól 3 nap áll rendelkezésedre, ha ez idő alatt nem érkezik be a foglaló, a hely újra kiadó.Jelentkezés véglegesítéséhez következő feltételeknek kell érvényesülni a jelentkezési szándéktól számított 3 napon belül:
  Válasz e-mailben visszaküldeni a következőket: (nem kell nyomtatni, csak mailben leírva
  visszaküldeni)
  – „A jelentkezés feltételeit elolvastam, tudomásul vettem és elfogadom!”
  – Név, Lakcím, Számlázási cím (amennyiben eltér), Telefonszám
  – Melyik oktatásra szeretnél jelentkezni? (Neve, dátum)
  – Foglaló befizetése (név és számla sorszámának feltüntetésével)