A szemöldökök nem ikrek, csak testvérek

1468
testvérek, nem ikrek

Bizonyára sokan láttátok a Kellékfeleség című filmet, így ismerős lehet a kép,
Egy kolléganőmnél láttam pár hete a filmből kiragadott ominózus jelenetet, és engem most írásra is késztetett.
Egy elcsépelt, ám annál igazabb mondattal megspékelve, miszerint a ” szemöldökök nem ikrek, csak testvérek” 🙂
Ezt amiatt osztom meg veletek, mert szeretnék pár dolgot tisztába tenni.

  • Senki nem szimmetrikus.
    Az arc jobb és bal oldala nem egyforma. Sem a szem, sem a száj, sem a csontozat. És természetesen a szemöldök sem. Kinek kisebb eltérések vannak, kinek nagyobb. Hozzám rengeteg hölgy érkezik extrém aszimmetriával
  • Nem tudok tetoválással műteni.
    Nem vagyok varázsló (bár igyekszem :)) és plasztikai sebész sem 🙂

Esztétikailag tudok javítani, változtatni, csalni, optikailag kedvezőbb hatást elérni, de itt megáll a kompetenciám. Extrém aszimmetria esetén, főleg ha nincs szőr, amiből lehetne szedni, nem tudok tökéletesen egyforma szemöldököt tetoválni! Abban az esetben lehetne ez megoldható, ha leborotválnánk a szőrt, és helyére azt csinálunk, amit akarunk. De ezt nem tesszük, hisz akkor a legszebb a tetoválás és legtermészetesebb, ha rásimul a szőr.

Ha sokat csalok és tegyük fel az „ikrek megszületése” érdekében teljesen kiszintezem a különbséget, (azaz egyik oldalon elszedem a szőrt), frissen szépen mutatna, de legyógyulva rettentően nézne ki, a kopási szakaszról már nem is beszélve. Sokkal természetesebb, ha marad benne pici különbség és nem ordít a tetoválás.

Sokan nem is tudják, hogy mekkora aszimmetria volt a szemöldökükben, mégis a tetoválás napján, mikor ez kiderül, „kiborulnak”, hogy a tetoválással is (bár sokkal kevésbé mint volt) aszimmetrikus marad 🙂
Kérlek ne felejtsétek el, hogy élő szövetben dolgozom, hozott anyagból dolgozom. Meg van kötve a kezem a lehetőségek terén, és higgyétek el nekem, hogy szebb a pici aszimmetria gyógyultan, mint a teljesen egyformára kiszedett és megtetovált szemöldök.
Tudom, hogy a tetoválás nagy lépés, és ha már belevágtok a tökéletesre vágyik mindenki, biztosíthatlak benneteket, én is mindig erre törekszem. De ne felejtsétek el, miből indultunk.

Hiába szeretne valaki Angelina Jolie szájat, ha Gwyneth Patrow adottságaival rendelkezik 🙂Nem attól lesz tökéletes a tetoválásod, ha matrica jelleggel egyforma. Attól, hogy a szemöldökeid nem ikrek lesznek, csak testvérek, még lehet gyönyörű!

Maximalista vagyok, a lehetőségekből amit tudok igyekszem kihozni, de plasztikázni nem tudok tetoválással,

Előző cikkHogyan ne legyen olyan drága sminktetoválás?
Következő cikkJuvia’s Place paletta és P.Louise krém teszt