Juvia’s Place paletta és P.Louise krém teszt

644
juvias army paletta teszt alkalmi smink

Juvia’s place The Rebel Army Eyeshadow Palette és P.Louise Acid Reign Cosmetic Paint – Limelight teszt

 

alkalmi sminkA zöld palettákkal mindig kicsit bajban vagyok, ugyanis nem tartozik a kedvenc színeim közé. Szeretek zöldet használni, de nem csak zöldet egy sminken belül 🙂 Az első ilyen tesztelnivaló palettám Jeffree Star – Green money kollekciója volt. Akkor egy látványos fantázia sminket készítettem a zöld árnyalataival, és megmondom őszintén a végeredményt nagyon szerettem. Most egy 4 színből álló Juvia’s place paletta volt az alanyom, így kötöttebb volt mit tudok alkotni. Egy hordható alkalmi jellegű sminket készítettem modellemre. 3 színt használtam fel, de kellett egy világosabb árnyalat is, így egy másik Juvia’s palettából csempésztem bele egy kis kiemelést.

P.Louise krém: 

A másik tesztalanyom a smink elkészítésekor a P. Louise és Mmmmitchelle közös kollabjából kiadott Acid Paint krém volt. Ez biztosította a bázist a szemhéjon. Egy testszínű és egy élénkebb zöld árnyalattal dolgoztam. A világos árnyalat az egész mozgó szemhéjra felkerült alapként, a lime színnel pedig a smink formáját alakítottam ki alul és a külső szemsarokban.

p-louise krémA krémeknek nagyon jó állaga van, nem zsíros, nem csúszik, könnyen eldolgozható és nem mászkál el a szemhéjon, nem gyűrődik be. Mondhatni megszárad. A sima P. Louise krémekhez képest masszívabb agyag, picit nehezebben mozgatható, cserébe egyáltalán nem ráncosodik be a mozgó szemhéjon. Nekem így első próbálkozásra a natúr szín nagyon ígéretesnek tűnik, felveszi a versenyt az általam eddig bázisnak használt Mac paint pot – painterly árnyalattal.  
A lime élénk vibrálása eldolgozva nem érvényesült, igaz nem használtam belőle sokat. A tubusban lévő árnyalathoz képest jóval halványabb a szemhéjra kenve és eldolgozva, de a porok tapadásához elegendő volt, és mivel sötétebb színnel dolgoztam rá, nem volt fontos most számomra, hogy a színe élénk maradjon.

Összegzés:

A krémek állagával, tapadásával, eldolgozhatóságával és tartósságával is meg voltam elégedve első használat során. Az ára azt gondolom elég borsos, de biztosan nagyon sokéig elég. Azt már csak remélni merem, hogy nem szárad bele a tubusba az anyag egy idő múlva, ahogy ezt sok krémes anyagnál tapasztalni.


Juvia’s Army paletta:

juvias army teszt3 színt használtam a palettából. A smink külső fő színét a jobb alsó sarokban lévő matt feketés-méregzöld árnyalat adta. Jól betapadt, a szín sötétsége miatt azonban nehezebb volt eldolgozni, és kis idő múlva mintha meg is kopott volna a szemhéjon. Nem lukadt ki, de tompult. Mellé került egy kevés a bal felső sarokban lévő mély zöld árnyalatból, majd középre egy igazén fényes élénk vibráló zöld szín jutott, mely a paletta bal alsó sarkában található.
A belső szemzugba egy másik Juvia’s palettából egy rózsaszínes árnyalatot tettem, a smink széleinek elpuhításához pedig egy rozsdás matt színt.
A tapasztalatom az, hogy a fényes színek nagyon szép fémes hatásúak és szépen be is tapadnak. Viszont azt éreztem, hogy többször kell rétegeznem ahhoz, hogy a pigmentáltsága érvényesüljön.

Összegzés:

Szép sminket tudtam készíteni a Juvia’s Army palettával, azonban mégsem éreztem azt, hogy szerelembe estem volna. A fényes színekkel nagyon könnyű bánni, a mattok már makacsabbak voltak. A pigmentáltsága ahhoz képest, amihez szokva vagyok, nem olyan intenzív. Ez a mini paletta nálam nem lett befutó.

A sminkről készült képeket megtekintheted a galériában. Kattints, és lapozgasd végig!

 

Előző cikkA szemöldökök nem ikrek, csak testvérek
Következő cikkPúderes szemöldöktetoválás – Na de mit szólnak hozzá?