sminkoktatás alkalmi smink

sminkoktatás alkalmi sminkA koronavírus járvány miatt már 2,5 hónapja vagyok itthon. A sminkoktatásokat, sminktanfolyamokat fel kellett függeszteni a sminkiskolában, és természetesen a szemöldöktetoválások is halasztásra kerültek. Március közepén döntöttem a bezárás mellett. Akkor hazahoztam rengeteg sminkcuccomat, hogy itthon is tudjak alkotni. Csináltam egy kis csoportot a facebookon, neve:
Réti Dóri 👑 Minden ami smink, szemöldök, időtöltés 🙂
ahol a munkásságom iránt érdeklődőkkel megosztottam a mindennapjaim. Nem csak smink témában, hanem kreatív tartalmakkal is megtöltöttem a csoportot. Csináltam sminkeket modell hiányában a lábamon 🙂 Papíron face-chart videókat, különböző sminkes feladatokat adtam a lányoknak, igyekeztem pozitív szemléletű bejegyzéseket megosztani, és ösztönözni őket is arra, hogy alkossanak. Felnőtt színezőkkel is motiváltam a tagokat. Szerencsére eljött az idő, hogy újra dolgozhassak. Június elsejével újra nyit a sminkiskola kapuja 🙂 Folytatjuk a sminkes csoportokkal ott, ahol abbahagytuk. Mivel amikor dolgozom, a munka tölti ki a mindennapjaim, tudom, hogy a facebook csoport már nem tud majd olyan aktív lenni, mint a rengeteg szabadidőmben, amit a korona járvány okozott.
sminkoktatás alkalmi sminkEzért úgy gondoltam, búcsúzásul a kis csapatnak, a karantén feloldásának köszönhetően, végre egy élő modelles sminkvideóval jelentkezem. Egy mélyítő vonalas füstös alkalmi sminket készítettem az érdeklődőknek. Teljesen az  alapoktól, az alapozástól a szemfestésen át a szájfestésig egy komplett sminket csináltam a lányoknak. Ezt hoztam ma nektek mutiba 🙂 Fogadjátok szeretettel. Rákattintva a képekre nagyobb felbontásban is meg tudjátok őket nézni.

Előző cikkPúderes szemöldöktetoválás ajándékutalvány kapható
Következő cikkIdén már csak 2 sminktanfolyam indul a sminkiskolában