Jeffree Star – Fuck Proof szempillaspirál teszt

672
Jeffree star fuck proof szempillaspirál

Legújabb tesztalanyom Jeffree Star legújabb szempillaspirálja volt.
Ahogy azt tőle megszokhattuk, azt gondolom ez a széria is elég egyedire sikerült, és igencsak polgárpukkasztóra is 🙂

Egy vízálló szempillaspirált dobott ezúttal piacra, de nem szimplán a már jól ismert „waterproof” feliratot kapta … Annál sokkal nagyobbat dobbantott, ugyanis a spirál a „Fuck proof” nevet viseli.
Igen, jól olvastad, nem fordítom le magyarra, azt gondolom mindenki számára egyértelmű mit is jelent 🙂
Az elején szeretném leszögezni, hogy ha a nevét tükröző tesztet vártok, nem azt kaptok 😀  Egyéb módszerrel került tesztelésre a spirál, de erről picit később 😛
A csomagoláson külön kiemelte a „fuck proof” mellett egyébként a vízálló, izzadság álló, sírás álló, és ha valóban úgy kell fordítani, ahogy írva van, akkor a „gag proof”, azaz „öklendezés álló” felirat  is helyet kapott 😀

Csomagolás: 

Jefree star fuck proof szempillaspirálA csomagolás hűen tükrözi a kapott nevet, és a hozzá tartozó promó videó is eléggé nyomatékosította, miről is van szó, egy erotikától túlfűtött bőrszerkós domina swinger partira kalauzol minket Jeffree. A csomagolás nagyon exkluzív, masszív bőr doboz, melyet kinyitva egy bársonyos piros tokban pihen a spirál, mely egy ostor képében tündököl. A markolata fonott bőr, és a végén egy lecsatolható lógós bőrfoszlányokból álló „ostorként” funkcionáló dísz lóg. Az ára azt gondlom igen borsos, 36 dollár körül mozog.

Szempillaspirál kialakítása és az anyag: 

Jefree star fuck proof szempillaspirálA spirál feje gumis szilikon, első ránézésre nagyon jó kialakításúnak tűnik. Bizonyos szakaszonként picit besüpped, és sűrű, pici fogacskái vannak, a spirál feje a vége felé haladva picit elvékonyodik. A tokból kihúzva azt éreztem, maga az anyag nagyon sűrű, rengeteg volt a spirálon, bizonyos helyeken túl sok. Mindenképp le kellett húzni a tégely tetején róla a felesleges festéket.

Jefree star fuck proof szempillaspirál
Picit összeállt szempillaszálak spirálozás után.

Nagyon jól be tudtam férni a vele a pillák tövébe, azonnal megfestette őket, azonban a rettentő sűrű anyag miatt sok felesleg is felkerült, mely összetapasztotta a pillákat. Összeálltak kis tincsekbe, nem lettek szépen különállóak a szálak. Ezt valaki kedveli, valaki nem, én sajnos nem 🙂 Azonban, ezt egy tiszta szempillakefével nagyon szépen szét lehet választani. Ennek hátránya az volt, hogy a megszáradt spirál darabkák az arcra hullottak a kifésülés közben, ám még efölött is szemet hunytam, lesepregettem őket egy tiszta ecsettel.  Hosszúra lehet vele festeni a pillákat, ha ügyesen használjuk.

Modellem egyik szemét egy drogériás Rimmel – Extra 3D lash nevű spirállal festettem ki, mely 1.700 ft, hogy lássuk, van e különbség. Azt kell hogy mondjam, elenyésző volt.

Tapasztalatok:
Valóban olyan hiper-szuper extra vízálló?

Jefree star fuck proof szempillaspirál
Lemorzsolódott festék a szemem alatt, összeállt pillák.

No de jöjjön a lényeg. Ami engem igazán érdekelt ebben a spirálban, az a tartósság, azaz, hogy valóban olyan extra vízálló e. Egyik nap magamra kentem a spirált, és délután pont kaptam egy rossz hírt, mely során élesben is akaratlanul volt alkalmam kipróbálni, mit is tud. Egy kis könnycsorgás (nem bömbölés) elég volt ahhoz, hogy a spirál elbukjon. Nem dörzsöltem a szemem, nem itatgattam zsepivel a könnyeim, hozzá sem nyúltam, majd belenéztem a tükörbe, és a pilláim össze voltak állva, és spirál maradék került a szemem alá. Ugyan el nem kenődött, de lemorzsolódott. Majd úgy ahogy van az egész spirált le tudtam az ujjaimmal húzni a pilláimról. Nem kellett hozzá sem vízálló lemosó, (ami akár jó is lehetne) de még csak sminklemosó sem, az egészet le tudtam szedni minden erőfeszítés nélkül. Sajnos nálam csúnyán elbukott Jeffree Star – Fuck proof vízállónak kikiáltott szempillaspirálja.

Drága is, hiába jó a kefe, túl sűrű az anyag, de ezekkel még meg is barátkozna az ember, ha hozná azt,  amit ígér. De sajnos még egy átlagos vízálló spirál közelébe sincs számomra. Ennyi pénzért, ezzel a névvel, ilyen fancy csomagolással többet várna az ember, de minimum azt, hogy amit ígér, azt hozza. Ilyenkor mindig bebizonyosodik számomra az, hogy sajnos ami drága, márkás, az közel sem biztos, hogy jó is, és sokszor a drogériás, vagy kevésbé borsos árú professzionális márkák sokkal többet tudnak, mint a felkapott, túlmarketingelt termékek.

Előző cikkPúderes szemöldöktetoválás gyógyulása
Következő cikkA sminkes szakmát érintő változások – Sminkes és szempillaépítő képzés