Menyasszonyi sminkbemutó

Menyasszonyi smink bemutató és workshop

Gali Renivel az egész évre tervezett különböző témájú havi workshopok a járvány miatt felfüggesztésre kerültek, ám az elmaradt sminkoktatásokat most pótoljuk 🙂 Le is zajlott az első sminktanfolyam, melyet menyasszonyi smink témában hirdettünk meg.

Ez a téma nagyon népszerű, így 2 alkalom is megrendezésre kerül. Egy profi sminkes mondhatjuk, hogy fő profilja, az esküvőkön való munka. Ebbe beletartozik a menyasszony, az örömanya és koszorúslányok sminkje, a vendégek szépítése, és a vőlegény esetleges alapozása is. Mindig, minden sminknél, a tartósságra törekszünk, de ez az arák szempontjából különösen nagy jelentőséggel bír, hisz reggeltől éjszakába nyúlóan ki kell tartania a sminknek. A sminkbemutatók és workshopok alkalmával igyekszünk nem csak technikai tudást átadni, nem csak sminkeléssel kapcsolatos fortélyokkal ellátni a tanulókat, hanem tapasztalatokat is átadunk. Fontos, hogy stressz és zökkenő mentesen menjen a munka, ehhez pedig nem elég jól sminkelni, hanem jól felépített rendszerben kell dolgozni. Fontos portfólió, kommunikáció, megjelenés, szerződés kötés a menyasszonnyal stb.

Mint szinte minden bemutatónkon, amit közösen tartunk Renivel, igyekszünk mást mutatni. Reni mindig a visszafogottabb sminkek világába kalauzolja a sminkoktatás résztvevőit, én pedig a picit merészebb vonalvezetések világába kalauzlom őket. Így a sminktanfolyamon többféle látásmóddal, technikával, és anyaghasználattal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Most sem volt ez másképp 🙂
Íme a sminkbemutatón elkészített menyasszonyi sminkek tőlünk, nektek, szeretettel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Előző cikkSzemöldöktetoválás árak. Miként és hogyan alakul?
Következő cikkNyári szemöldöktetoválás kedvezmény