Szemöldöktetoválás árak. Miként és hogyan alakul?

1357
púderes szemöldöktetoválás árak

A tetoválások során sokszor előkerül az a téma, hogy milyen nagy különbségek vannak sminktetoválók árai között. Hogy láttatok már szemöldöktetoválást 15.000ft-180.000ft-ig mindenféle áron. Sokszor olvasom átlagos áron (60-80 ezer ft) kínált kollégák posztjai alatt a „háborgást” hogy jézus milyen drága ez. Ezzel kapcsolatban szeretnék nektek egy kis tájékoztatást nyújtani. Hogyan, és miért találkozhatsz ekkora szórással.
Az ár sok esetben árulkodó lehet, hogy mire számíthatsz. Természetesen itt sem mindig igaz, hogy a drága csak szuper lehet, az olcsó meg csak rossz, de azért érdemes belegondolni, mi okozhat ekkora különbözetet.
A tetoválás elkészítése 2 alkalom. Egy az első beavatkozás, egy pedig a korrekció.
Ebből az következik, hogy minden anyagot amivel dolgozunk, 2-szer kell belekalkulálni az árba.

– Tetováló gépekhez a tűmodulok ára 600-6.000ft-ig terjed kb. (Ez gép függő is, valamint hogy eredeti, vagy után gyártott tűt használ e valaki.) Minden vendég új, steril tűt kap, a korrekciót beleszámítva 2 db-ot.(van aki többféle tűvel tetovál, ott kapásból kellhet 4 db) Ha csak ezt vesszük figyelembe, akinek 6.000ft-os tűmodulja van, máris nem tudja 15.000ft-ért adni a szolgáltatását, hisz a pigmentről, többi anyagról még szó sem esett, és hát a munkadíj sem elhanyagolható. Megbízható, stabil tűmodulok mindig drágábbak.

Pigmentek közül sem mindegy, hogy valaki bevizsgálatlan aliexpresses festékkel dolgozik, vagy orvosi tisztaságú szigorúan ellenőrzött pigmentekkel. Ezáltal itt is bőven nagy a szórás. 12ml-s pigment, ami kb 20 alkalomra elég, lehet 5.000-35.000ft. Mivel bőr alá dolgozunk, ami tartósan ott is marad, azt gondolom nem mindegy, mit tetoválunk be.

– Minden kolléga más más géppel dolgozik, amit időnként lecserél. Erre aztán a világ pénzét el lehet költeni 🙂 300.000-3.000.000ft-ig kb. lehet jobb gépeket venni.

Rengeteg egyéb eszköz/anyag fogy közben. Puhító krémek, fertőtlenítők, eldobható egyszer használatos eszközök, krémek amik kellemesebbé teszik a beavatkozást stb.

– Profi, elismert oktatók nyilván sokkal magasabb áron dolgoznak. Ezért láthatod a számodra irreálisan magas árat néhol. A szakmai tudásuk megkérdőjelezhetetlen, meg kell fizetni az árát a felkészültségüknek, idejüknek, és a gépeknek, anyagoknak amit használnak.

– És akkor arról még szó sem esett, hogy valaki vállalkozó, alkalmazott, bérel e valamit, ha igen hol, fővárosban vagy vidéken dolgozik, milyen tanfolyamokon vett részt, milyen a felkészültsége, mióta tetovál, stb… ez mind mind alakítja egy tetováló árát.


Azt gondolom, az én áraim jelenleg az átlagos árak közé tartozik. Annak is inkább az eleje 🙂 Orvosi tisztaságú minőségi bevizsgált pigmenttel dolgozom, drága megbízható géppel és hozzá tartozó eredeti tűmodullal. Minden termék amit közben használok szintén megbízható forrásból származik és elismert márka. Én ebben hiszek. A sminktetoválás túl nagy felelősség ahhoz, hogy a vendég bőrével és egészségével kísérletezzünk.

Előző cikkMúlt idézés, 2007 :)
Következő cikkMenyasszonyi smink témájú sminkoktatás