Szemöldöktetoválás gyógyulása

1457
szemöldöktetoválás gyógyulása

Hogyan is gyógyul egy szemöldöktetoválás?

Ebben a témában már számtalan cikket írtam, melyeket meg is találsz itt a blogon. Könnyen a címkék között kutakodva meg is pillanthatod a szemöldöktetoválás gyógyulása feliratot, majd arra kattintva el tudod olvasni az ezzel kapcsolatos bejegyzéseket.
Illetve beteszem neked ide link formájában is, kattints IDE. 
Most azonban egy olyan formában is elmondom neked mindezt, hogy garantáltan meg is jegyzed, így otthon a tükörbe nézve talán nem esel majd annyira kétségbe. 🙂
Ugyanis a szemöldöktetoválás gyógyulásának a fázisai olykor igen ijesztőek tudnak lenni a vendégek számára. Egyszer túl erős és vastag, máskor pedig alig látszik és halvány. De ez teljesen normális, még ha nem is tűnik úgy.

Most videó formájában viccesen tekintheted meg a valóságot.
Miért készült el a videó? Igazából nem is csak ez az egy. Már komplett sorozat van a facebook-os követőim számára, úgy megszerették.
Létrehoztam egy karaktert, aki a Pigmentilla nevet kapta. Pusztán mókának indult. Szerettem volna hasznos és informatív tartalmakat készíteni videó formájában is a követőimnek, nem csak cikkeket és posztokat írva. Fel is vettem az elsőt, de nagyon száraznak és unalmasnak éreztem, mindamellett hogy nagyon hasznos infók hangzottak el benne. Kellett valami más. Ami figyelemfelkeltő, témához kapcsolódó és vicces. Kutakodtam appok között és rátaláltam egyre, ami szimpatikus volt. Szembe jött velem a sok bajusz, beauty effekt és cuki figura mellett egy hatalmas szemöldök. Tudtam, hogy megvan amit kerestem. Felvettem az első videót és annyira szerették a hölgyek, hogy jött sorban a többi. A karakteremnek hamar neve is lett. Ahogy írtam az imént, Pigmentilla.

Lessétek hát meg Pigmentillától, hogy is gyógyul a szemöldöktetoválás, mire kell számítanod a gyógyulási szakaszban és mi ennek az egésznek a folyamata.

Előző cikkEsettanulmány – Miért gyógyulhat alul a szemöldöktetoválás, azaz miért lehet halvány?
Következő cikkHogyan gyógyul az ajaktetoválás?