3 kiegészítő termék, amik segítik a sminkes munkám

479

Van a tarsolyomban 3 olyan termék, amik minden sminkemet segítik, és megkönnyítik a munkám. Otthoni használatra is bátram javaslom mindenkinek, aki szeret sminkelni 🙂
Lássuk hát, mik ezek a kincsek:

  1. Szem és szájceruza hegyező SHE márka:

Igen, jól olvastad, egy sima hegyező került be a 3-as kis listámba 🙂 Nem nagy dolog igaz? Pedig a nem megfelelő hegyező sok bosszúságot tud okozni. Tapasztaltad már azt, hogy hiába szeretted volna tű hegyesre faragni a ceruzádat, egyszerűen nem sikerült? Bosszankodtál, csak hegyezted és hegyezted, már a fele elfogyott, de még mindig tompa volt? Elárulok egy titkot. Ez azért van, mert a „gonosz gyártók” direkt tesznek egy ellenálló pöcköt a hegyezők végébe, ami nem engedi, hogy hegyes legyen. Egy „levágott végű” tompa ceruza a végeredmény. Miért csinálják ezt? Hát pontosan azért, hogy te csak próbálkozz, jó hamar fogyaszd el a ceruzát, mert állandóan hegyezni próbálod, és hamarosan újat kényszerülsz venni, hisz így elég hamar elfogy 🙂 A Dm-ben kapható She márkájú hegyezőbe szerencsére nem rakták bele ezt a kis pöcköt, így tűhegyes ceruza a végeredmény. Nagyon szeretem, nem is kísérletezek már mással. Az ára pedig igazán kedvező, kb. 800 ft. 

2. Carmex szájápoló

carmex szájápolóA sminkesek táskájában biztosan megtalálod ezt a fajta szájápolót. Hamar rendbe teszi a kicserepesedett, száraz ajkakat. Már 1 óra alatt is képes expressz megoldást nyújtani, és szépen felpuhítja a szájat. Sajnos van, hogy ennek az az eredménye, hogy kis „cafatkákban” hámlik a száj, ahol dolgozik a krém, de hosszabb távon használva, nem sminkelés előtt próbálkozva, az egyik legjobb termék. Van aki herpeszre is használja, illetve én ha az orrom kiszárad esetleg egy betegség után, ott is előszeretettel alkalmazom. 800-1.000ft körül mozog az ára. Kapható gyógyszertárakban, drogériákban.

3. Mac paint pont, mint szemhéj bázis

mac paint pot bázisA harmadik választottam, ami elengedhetetlen kelléke a sminkjeimnek, az a Mac márka paint pot terméke, abból is a painterly árnyalat. Ez nem más, mint egy vízálló krémes testszínű anyag, ami elősegíti a szemhéjporok tapadását, és tartósabbá teszik a szemsminket. Ha azt tapasztaltad, hogy a sminked akár 1-2 óra múlva már halványodik, esetleg be is ül a szemhéj barázdáiba, akkor javaslom próbáld ki ezt a terméket. Vékonyan a szemhéjra kenve mielőtt bármi mást felteszel, csodát tud tenni, ha jól alkalmazod. Ára elég borsos ugyan, 8.000 ft körül van, de nagyon sokáig elég. Viszont nagyon fontos, hogy jól tárold. SOHA ne hagyd nyitva, mert beszárad, és nem tudod többet használni. Azonnal csukd be a kis tégelyt.

Remélem hasznosnak találod ezt a kis cikket, és neked is segítségedre lesznek ezek a termékek.

 

Előző cikkJeffree Star vs. Revolution teszt
Következő cikkMorphe Rainbow paletta teszt