BPerfect Carnival III – Paletta teszt

598
BPerfect crnival 3 paletta

bperfect carnival 3 palettaRengeteg jót olvastam erről a palettáról. Mikor először megláttam, azt mondtam magamnak, ez a paletta nekem kell, ki kell próbálnom. Élénk vibráló színek vannak benne, javarész matt árnyalatok, de helyet kapott 1-2 fényes por is. Nagyon élénknek és jól pigmentáltnak tűnik a paletta, így nagy öröm volt számomra, mikor megkaptam tesztelésre a @rainbow_makeup_skincare_hu jóvoltából, és talán eddig ez a paletta okozta számomra a legnagyobb várakozást és kíváncsiságot. Nagyon vártam, hogy kipróbálhassam, és nagyon reménykedtem benne, hogy be fog válni, és hozza a hozzá fűzött reményeim.

Színek,amelyeket használtam a sminkem során:

extrém smink bperfect palettaForest – matt sötétzöld
Key lime – matt sárgászöld
Yellow – matt meleg sárga
Balacberry – matt kékeslila
Pink lili – matt rózsaszínes pinkes lila
Bare – pasztell rózsaszín
Coral – Barackos rózsaszín

Egy extrább vonalvezetésű színes sminket álmodtam meg, olyat, ami engedi, hogy kihasználjam a paletta adottságait. Megszokhattátok tőlem, hogy valamilyen alapra építem a sminket. Vagy ceruzát, vagy krémet használok a forma kialakítására, most aqua anyagot használtam, azaz vízzel oldódó festéket a tűéles vonalak érdekében. Plusz tartósságot is biztosít a sminknek, illetve tapadást. Erre kezdtem el építeni porokkal. Megmondom őszintén imádtam a palettával dolgozni. Nagyon pigmentált, jól tapad, szépen satírozható. Extrán erősek a színek, talán eddig a legerősebben pigmentált paletta, ami a kezembe került. Abszolút hozta azt, amit az ember első ránézésre gondol róla.


Összegzés:

Nagyon tetszik a paletta, nagyon élénk, nagyon erősen fognak a színek, masszív és jó összetételűek a porok. Nem foltosodik, nem lukad ki, nem maszatos. Minimálisan ugyan pereg, de ha valaki odafigyel, nem vesz fel túl sokat az ecsetre és kicsit lerázza róla a felesleget, ez kiküszöbölhető.
Azt itt is szeretném megemlíteni, ahogy a Morphe palettáknál is mindig kiemelem, ezekkel az anyagokkal meg kell tanulni bánni. Utólag satírozgatni szinte lehetetlen! Építgetni kell vele a sminket, figyelni arra hova kerüljön sok, hova kevesebb. A színeket élesen feltenni, és utólag összedolgozni nem lehet, nem lesz átmenet, és bizony abban az esetben foltosodhat és kilukadhat.
Azt gondolom otthoni felhasználásra lehet kicsit nehéz a palettával sminkelni, és a színek sem épp a hordható vonalat képviselik, de szakmabelieknek vagy akik komolyabban érdeklődnek a sminkelés iránt, nekik bizony szerintem egy kiváló paletta.
Én szerelembe estem. És az ára is igen kedvező.

A smink egyébként az online sminkvideós oktatás keretén belül készült. Élőben teszteltem a palettát :)Ha érdekes lehet számodra videón is visszanézni, lesd meg az online sminkvideós oktatás részleteit IDE KATTINTVA!

Lapozd végig a galériát a készületekről:

Előző cikkBőrtípusok befolyása a szemöldöktetoválás során
Következő cikkSzemöldöktetoválás nyáron? Igen vagy nem?