jeffree star blue blood paletta
Meghoztam a második felvonást, azaz az extrém sminket a Jeffree Star Blue blod paletta teszt kapcsán. 
Egy aszimmetrikus nagyobb sminket álmodtam meg, ami azt jelenti, hogy a szemsmink egyik oldala picit látványosabb, nagyobb, több „kacskaringót” tartalmaz, míg a másik oldal egy kisebb szemsmink, de ugyanazon alapokkal. 
sminktanfolyam extrém sminkA palettából próbáltam ismét minél több színt kipróbálni, belecsempészni a sminkbe. Olyan színeket igyekeztem választani, amik nem kerültek felhasználásra az alkalmi sminknél. Természetesen van olyan szín is, ami mindkettő sminkbe belekerült. Ennél az extrém sminknél a következő színeket használtam: blue monday, undertaker, flourishing, cullinan, mintea, deceased, entitled, untouchable.
A kacskaringók mélységét az undertaker szín adta, a puhításokat a mintea, a lágyságot a untouchable. A formát a blue monday és a flourishing árnyalatokkal színeztem, a szemhéjon a deceased és entitled színeket alkalmaztam. A fehér kiemelésnél pedig a cullinant, de ott alá tettem egy supracolor nevű krémes anyagot is, hogy szép legyen.

Tapasztalataim:

Megmondom őszintén, nehezemre esett ennél a nagy sminknél csak ebből az egy palettából dolgozni. Nagyon hideg árnyalatok vannak benne, és egymáshoz nagyon közel álló színek. KÓD:#sminkimádó A palettában ugyan van árnyalatnyi különbség pl a türkizek között, de ha egymás mellé próbálod őket feltenni a szemhéjon, összeolvadnak, nincs akkora különbség. De ez minden palettánál így van, csak most meg volt kötve a kezem, hogy nem vehetek elő másikat 😛 Szóval ami problémát okozott, hogy szívesen tettem volna a sminkbe valami melegséget (arany, sárga, fű zöld stb) De nem tudtam 🙂 Hiába tettem fel a szemsminkre 8 színt, nem érvényesülnek. A rózsaszín (untouchable) és a menta (mintea) alig látszik, a lilás kék (blue monday) szintén beleolvad a sminkbe, nem emelkedik annyira ki. A türkizek (entitled és flourishing) nagyon hasonlóak, nem látszik, hogy többféle türkizt tettem fel. Mindezeket figyelembe véve, ha csak 1-1 színt szerettem volna használni a palettából imádtam volna, így viszont feladta a leckét, hogy csak ebből kellett dolgoznom. 
Amit negatívumként kiemelnék, hogy ennél a nagy sminknél baromira pergett az anyag. A modellem szeme alatt álltak a kék porszemcsék 🙂 Hiába kocogtattam le az ecsetet előtte, és vettem fel kevés anyagot, pergett ahogy satíroztam, építgettem a sminket. Alapvetően szépen feltapadtak a színek, kivétel a pasztell árnyalatokat, de azt gondolom sokat számít, mibe próbáljuk építeni. Ezt a sminktípust szívem szerint aqua anyagra építettem volna, azzal sokkal precízebben lehet ilyen aprólékos sminket készíteni, de nem szerettem volna ezzel befolyásolni a tesztet. Hisz aquára minden feltapad,és plusz élénkséget is biztosít 🙂

Kattints a képre, és lapozd végig

Összegzés:

paletta teszt extrém sminkHa őszinte akarok lenni, és figyelembe veszem a 2 smink elkészítése során szerzett tapasztalataim, nem venném meg a palettát. Nem rossz, de nem adta meg a „hűha” élményt. Szép a csomagolás, szép a doboz, szép a paletta, szépek a színek, de nem adott annyit, hogy beleszeressek. Vannak benne álomszép és jól használható színek, amik jól tapadnak, de van ami nem tapad jól, és foltos, (mentségére szóljon, hogy ez más palettáknál is így szokott lenni) és összességében porzik és pereg. Ismételni tudom magam, amit múltkor is elmondtam, azért sem venné meg, mert van olyan márka, ami számomra többet adott, olcsóbb, és mindezek mellett 2-3-szor ennyi színt tartalmaz.  
Köszönöm ismét a lehetőséget @rainbow_makeup_skincare_hu
Az előző tesztet, melyben egy alkalmi sminket készítettem, IDE kattintva találod.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elkészült a tegnapi klipünk extended Rainbow változata, full screen. @reti_dora

𝐑𝐚𝐢𝐧𝐛𝐨𝐰 𝐌𝐚𝐤𝐞𝐮𝐩 & 𝐒𝐤𝐢𝐧𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐇𝐔🇭🇺 (@rainbow_makeup_skincare_hu) által megosztott bejegyzés,

Előző cikkJefrree Star Blue Blood paletta teszt
Következő cikkHerpesz – az ellenség! Nekem mi vált be?