Professzionális sminktanfolyamok és sminkoktatás 2022-ben is a Sminkiskolában

  737

  INDUL A 2022-ES TANÉV A RÉTI DÓRA SMINKISKOLÁBAN!

  Új környezetben, megújult tematikával, új oktatókkal várunk szeretettel sminkes képzéseinken!

  Miért válassz minket? Miben más az általunk képviselt oktatási rendszer?

  Olyan oktatási anyagot állítottunk össze a tanulni vágyóknak, mely azt gondolom, hiánypótló a piacon.

  • A kreatív, látvány sminkek mellett a valóban hordható, vendég orientált, „átlag hölgyeken” alkalmazható tudást fogjuk megtanítani a hozzánk beiratkozók számára.
  • Tanulóink megismerkedhetnek különböző technikákkal anyagokkal, többoktatós rendszerünknek köszönhetően többféle stílussal és látásmóddal.
  • Mindezek mellett megtanulják befotózni és retusálni saját munkájukat, menedzselni és marketingelni saját magukat, hogy az iskolából kilépve ne csak sminkelni tudjanak szépen a tanulók, hanem azt el is adni.
  • Fejlesztjük a kézügyességet, szimmetria és szín érzéket, a finom kézmozdulatokat, melyek elengedhetetlenek a precíz munkavégzéshez, satírok és átmenetek kialakításához.
  • Elméleti anyaggal, szakmai tanácsokkal, tapasztalatok átadásával, buktatók kiküszöbölésének trükkjeivel segítjük a tanulókat.
  • A képzés végén saját profi referencia képanyaggal tudnak belevágni a sminkes szakma kihívásaiba, immáron könnyedén.

  Milyen sminkes képzések várhatóak?

  •  Nem szakmabeli hölgyeknek, hobby sminktanfolyam:
   ” Hogyan sminkeljem magam?” képzés
  • Kezdőknek, akik profi sminkesek szeretnének lenni:
   115 órás professzionális sminkoktatás az alapoktól
   Ráképzési lehetőséggel, így hivatalos 800 órás sminkes és szempillaépítő szakma szerezhető!
  • Kozmetikusoknak, végzett sminkeseknek:
   4 napos sminkes továbbképzés a hordhatóság jegyében
   1 napos sminkes szakmai workshopok
   Gyakorló / továbbképző alkalmak,sminkoktatások
   Referencia fotózás koordinálással vagy anélkül
   Termékfotózás telefonnal ws
   Hogyan fotózz és retusálj? ws

  Oktatók:

  Réti Dóra – profi sminkes, sminkoktató, sminktetováló, az iskola tulajdonosa és vezetője vagyok

  réti dóra sminkoktatóA szépségszakma iránti szeretetem már az általános iskolában is megmutatkozott. Már akkor kozmetikus szerettem volna lenni. Gimnáziumi éveim alatt viszont már körvonalazódott, hogy a smink az, ami igazán érdekel, és amivel foglalkozni szeretnék. Mondhatom azt, hogy azon szerencsés emberek közé tartozom, akik meg tudták valósítani az álmaikat. Olyan munkám van, amit szívvel és lélekkel, boldogan tudok végezni. 2005-ben kezdtem a szakmát. Rengeteg típusú munkán vagyok túl ( divat fotózások, modell portfóliók, alkalmi és menyasszonyi sminkek, forgatások, sminktanácsadások stb.) de a sminkoktatás az, amiben a legjobban ki tudok teljesedni, és amiben megtaláltam az utam. 5 évig versenyeztem aktívan hazai és nemzetközi sminkversenyeken. Számos aranyérmet sikerült magaménak tudni ez idő alatt. A versenyeken és munkáim során szerzett tudásom és tapasztalataim igyekszem a tanulóimmal is megosztani. Nagyon fontos számomra, hogy a hozzám beiratkozók, használható tudás birtokába kerüljenek. Minden képzésemen a maximális tudásom átadására törekszem, és arra, hogy ezt a csodálatos szakmát könnyebben, magabiztos alapokkal tudják elkezdeni. Immáron nem egyedül, hanem csodás csapatommal. Sok-sok oktatással töltött év után szerettem volna valami új ingert és kihívást a szakmámban, így a szemöldökök megszállott rabjaként, kitanultam a tartós sminkek, azaz szemöldöktetoválás fortélyait. Így jelenleg minden időmet a sminkoktatások és a szemöldöktetoválások töltik ki.


  Gali Renáta – profi sminkes, sminktanácsadó

  sminkiskola - tanárReni több, mint 10 éve dolgozik sminkesként fő állásban. Ismeretségünk szintén onnan ered, hogy ő is tanult nálam annó, továbbképzéseken vett részt. Később együtt szakmáztunk, felfedeztük, hogy bár teljesen más stílusban alkotunk, mégis nagy az összhang és egyetértés közöttünk. Ugyanabban hiszünk. Pár éve közös workshopokat kezdtünk tartani, melyeken Reni a letisztult vonalat képviseli én pedig a kicsit látványosabb vonalvezetéseket mutatom be a tanulóknak. Reni hatalmas tapasztalattal rendelkezik menyasszonyi sminkek, örömanya sminkek és idős bőrök terén. Üzleti hordható business sminkek, fotózások, nagy reklámfilm forgatások tömkelege van a háta mögött. Ha valaki, ő biztosan tudja, hogyan kell valóban hordható sminket készíteni. Ahol a nude „no makeup” smink valóban natúr. A sminkelési stílusa letisztult, elegáns, teljes mértékben hordható. Fő profilja mindezek mellett a személyre szabott sminktanácsadás „átlagos” hölgyeknek. Nem csak sminkelés terén tud hasznos tudást átadni, hanem a munkai során szerzett tapasztalatai, tanácsai is kincset érnek. Reni fogja a képzéseken azt tartani, amihez igazán ért. A valóban hordható sminkek világába fogja elkalauzolni a tanulni vágyókat. Megspékelve olyan gyakorlati tanácsokkal, tippekkel, tapasztalatokkal, melyek felkészítik a tanulókat arra, hogyan dolgozzanak forgatásokon, fotózásokon, esküvőkön.


  Veréb Barbara – fotós, sminkes

  sminkiskola - sminkoktatás - tanárokBarbi 2014-ben végzett fotósként, majd ezt követően sminkimádóként inkább a sminkes pálya felé kezdett kacsintgatni. 2016-ban beiratkozott hozzám sminkes képzésre, ezután fix munka mellett először mellékállásban vállalt sminkelést. Azonban kis idő múlva teljes állásban 2,5 évet a Bobbi Brown sminkárka Artistjaként dolgozott, melyből több mint 1 évig a Mom parkban található bolt üzletvezetőjeként is tevékenykedett. Ez idő alatt számos esküvőn dolgozott, rengeteg menyasszonyt volt alkalma megszépíteni, mely a sminkesek fő bevételi forrásának számít. Sminkmárka képviselőjeként pedig rengeteg típusú emberrel volt lehetősége találkozni, így szakmailag és vendég kezelés terén is kiváló tapasztalattal rendelkezik. Közel egy éve azonban a sminket újra inkább a fotózás váltotta fel, így jelenleg a fotózás és a retusálás a fő tevékenysége, és mellette megmaradt szerelem a sminkelés. A beauty képek fotózásánál és retusálásánál egy sminkes más szemmel látja az elkészült munkát, így Barbi igazán egyedi képeket tud készíteni egy-egy sminkről. A sminkiskolában az alapképzésekben Ő fogja tartani a fotózással kapcsolatos sminkórákat, ezen kívül a beauty sminkek világába fogja elkalauzolni a tanulókat, valamint a vizsgamunkákat is ő fogja megörökíteni számukra, mely majd az első referencia anyaga lesz a hozzánk beiratkozóknak. Ezen kívül tart majd önálló workshopokat is sminkeseknek fotózás témákban, illetve vállal referencia bővítés céljából fotózást szakmabeli kollégáknak.


  Varga Kincső – kozmetikus, sminkes, sminktanácsadó

  Kincső 2016-ban nálam kezdte meg a sminkes tanulmányait, majd ezt követően szépségtanácsadói oklevelet is szerzett. Ezidáig csak sminkeléssel foglalkozott, időközben azonban kozmetikus vizsgát is tett, és idén májusban megnyitotta Pilisvörösváron saját szépségszalonját, ahol arckezelésekkel, szemöldök és szempilla stylinggal, sminkeléssel és egyéni sminkoktatással foglalkozik. Az elmúlt négy-öt évben rengeteg tapasztalatot szerezett menyasszonyi és szalagavatós sminkek készítésében, valamint rendszeres résztvevője családi és kismama fotózásoknak. Így Kincső is rengeteg tapasztalattal rendelkezik a hordható, szépítő jellegű és glamour sminkek terén is. Stílusát leginkább a soft glam, szépítő smink vonal jellemzi, szereti kiemelni a vendég természetes szépségét anélkül, hogy jelentősen változtatna a kinézetén. Mottója a „me, but better” 🙂 Kiscsoportos sminktanácsadások alkalmával betekintést kaphatnak majd a hölgyek, hogyan is tudják elkészíteni gyorsan, könnyen saját sminkjüket személyre szabva, mi mire való, milyen termékekkel járnak biztosan sikerrel, mire kell figyelniük azok használata során. Kincső kozmetikus végzettségének köszönhetően bőrápolási tanácsokkal is meggazdagítja majd az oktatásokat, így nem csak sminkelni tanulhatnak a hölgyek, hanem bőrápolási rutint is. A képzés kiscsoportos, személyre szabott, így valóban mindenkire jut idő és ezenfelül személyre szabott tudás kerül átadásra az arc adottságaihoz igazodva


  Bálint Dávid – marketing-szövegíró, tartalommarketinges

  sminktanfolyam - marketingDávid 2014 óta dolgozik szabadúszó online kommunikációs szakemberként, saját csapattal az egészen kis vállalkozásoknak épp úgy, mint a saját iparágukat meghatározó milliárdos forgalmú nagyvállalatoknak. Írt több eBookot, gyakorlottan vezet akár komplett reklámfotózásokat is, de a legfontosabb, hogy segít tudatosan, stratégia mentén felépíteni egy induló vállalkozás kommunikációját. Elmagyarázza, milyen tartalomtípusokkal, milyen rendszerben, milyen posztokkal érheted el, hogy a vásárlóid felfigyeljenek rád. Ezután hogyan nyerd el a bizalmukat a vásárláshoz. Mindezt költséghatékonyan, a lehető legtöbb formában felhasználva egy-egy fotózásba vagy videózásba beletett időt, pénzt, energiát. Az óráin szó lesz stratégiáról, reklámozásokról épp úgy, mint a leghasznosabb programokról. Hogyan kapcsolódik a munkája a szépségiparhoz? Lehet nem is sejted, de Dávid a kezdetek óta építi Gali Renáta profi sminkes ( az iskola szintén egyik új tanárának) komplett márkáját, márkakommunikációját is. Legyen szó blogposztról, Facebook vagy Insta bejegyzésekről, fotókról vagy épp videókról, azok mindig Reni és Dávid közös munkájából születnek. Ha szeretnéd a kommunikációddal növelni a szolgáltatásaid értékét, emlékezetes sztorikkal szerethetővé tennéd a munkád a számodra fontos embereknek, tőle biztosan meglesznek az alapok.

  Szemezgess képzéseink közül, várunk szeretettel!
  További információk, jelentkezés:
  Előző cikkPúderes szemöldöktetoválás – Na de mit szólnak hozzá?
  Következő cikkNyílt nap a Réti Dóra sminkiskolában