A korábban tesztelt Revolution Forever Flawless Ice paletta jól teljesített, főleg, hogy szemügyre vettük és összehasonlítottuk a Jefree Star Blue Blood palettájával. Nem maradt le a Revolution a Jefree-től …  sőőőt! 
Talán ez sokak számára lehetett meglepő, de a Blue Blood számomra nem teljesített kimagaslóan, ár -érték arányhoz képest pedig a Revolution pozitív csalódás volt. Főleg, hogy ugyanazt tudtam vele elérni, mint Jeffree palettájával.

Most újabb Revolution palettát teszteltem.

paletta_teszt_revolutionMikor először megláttam, már előítéleteim voltak. Nehezemre esett elővenni, és sminket készíteni vele 🙂 Pasztell színek tömkelege, fura színösszeállítás, nem esett jól ránézni, nem éreztem a harmóniát. A színek már kinézet alapján is azt sugallták, nem fognak feltapadni. 🙂 Picit áttetszőek, úgy tűnt nem tartalmaznak elég pigmentet, mattok, amikkel alapból a legnehezebb dolgozni és sok márka el is vérzik matt porok terén, és hát mint említettem pasztell, amik szintén mindig nehezebben tapadnak, lukadhatnak, foltosodhatnak.

Kék ceruza alapra építettem a sminket. Egy hullámvasúton éreztem magam, miközben csináltam.
A szemhéjra bázist tettem, majd elkészítettem a formát ceruzával. Ezután elkezdtem a színeket felpakolni. Egy vibráló kéket, türkizt, almazöldet és sárgát használtam a mozgó szemhéjon. Meglepődtem, milyen jól feltapadt. El is szégyelltem magam, milyen előítéletes voltam 🙂
Aztán folytattam a szemsminket alul, és a szemöldök alatt egy kis mélyítéssel. Pici ceruza itt is került fel alapnak, de már közel sem akartak úgy tapadni a színek, mint a szemhéjon. Ezeken a területeken használtam szintén a kéket, és egy lilásrózsaszín árnyalatot. Nem akart feltapadni, nehezen fogott, nem tudtam a színeket szépen összesatírozni, és foltosodott is. Nem utolsó sorban rettentően pergett. Na itt el is ment a kedvem, és újra azt éreztem, hogy na de mire is számítottam? Hát pont erre!
A szemöldököt kiemeltem egy barna porral, a szemöldök alatt a kristályok alatt pedig fehér port használtam. Már fel sem mertem önmagában tenni, alá tettem egy fehér testfestéket, hogy megmentsem a sminket. Valamint szerettem volna, ha él a fehér, és kiemel. Feketével pedig mélységet kölcsönöztem a vonalas részek tövének.

Összegzés: 

extrém smink - revouliton paletta teszt
Kész smink – nyitott szemes

Sajnos a kezdeti lelkesedés után mégiscsak beigazolódott az, amire számítottam. A paletta színei nem elég pigmentáltak, áttetszőek, peregnek. Nem tapad jól, csak ahol valami egyéb jó minőségű bázis és ceruza alap volt alatta,a színeket nem lehet szépen összesatírozni, foltosodik, kilukad. Nehezen ugyan, de elkészült vele a smink, ami lehetne szebb, élénkebb, tisztább, ha megfelelő minőségű porokkal készült volna. 
Nem venném meg  a palettát, és valószínű az egyik fiókom mélyén fog pihenni, és soha többet nem veszem elő 🙂

Professzionális felhasználásra semmiképp nem javaslom. Lehet azok számára szimpatikus lehet, akiknek nincs viszonyítási alapja,vagy nem olyan nagyok az igényei mint egy profi szakembernek, de tiszta, szép, élénk tartós sminket biztosan nem lehet vele készíteni.

Köszönöm ismét a @rainbow_makeup_skincare_hu-nak a felkérést 🙂 Kövessétek őket az instán, hisz rengeteg hasznos tartalmat olvashattok tőlük, és sok-sok nyereményjátékkal kedveskednek.

Lapozd végig a galériát: 

Előző cikkMorphe Rainbow paletta teszt – Hordható smink
Következő cikkPúderes szemöldöktetoválás – Korrekció